Pagina's

woensdag 2 januari 2013

STYLE: PRIMARK SHOPLOG DECEMBER 2012

primark laarsjes heels hakOp oudejaarsdag bracht ik een bezoekje aan de Primark in Almere. Ik was zo bang voor die mega rij die ik overal op foto's voorbij zag komen! Maar het geluk was aan mijn zijde: het was druk, maar zeker 'do-able'. Vol verwachting stapte ik de winkel binnen, en toen...
Was ik eigenlijk een beetje teleurgesteld. De winkel is super, laten we dat voorop stellen! Maar de teleurstelling geldt eigenlijk voor Primark in het algemeen. Ik vind dat het de laatste tijd een beetje eenzijdig wordt. In elk 'blok' van kledingrekken hangen minstens 10 soorten blousjes, het enigste verschil is de decoratie aan de kraag en de kleur. Dat is leuk, tot op het punt waarbij alles wat je vier maanden geleden zag hangen er nu nogsteeds blijkt te zijn!

Een vest, een jurkje, een shirtje, een tas. Alles wat ik maanden geleden kocht hing er nu nog/alweer. En ik heb het idee dat de prijzen steeds een beetje omhoog gaan. Nogsteeds cheap maar niet zoals ik gewend was. Anyways, hier eindigt mijn klaagzang, want ik heb natuurlijk weer wat spullen meegenomen waar ik wél over te spreken ben! :-)

haar rollers primark
Laat ik beginnen met deze húge rollers! Ze waren maar 2 euro, en dit formaat kon ik tot op heden nergens (zo voordelig) vinden. Ik ga ze snel uitproberen. Wat er met de foto is mis gegaan snap ik overigens niet helemaal haha.

primark gympen
 Deze fijne zwarte gympjes kocht ik voor 3 euro. Ik snap niet hoe dat kan. Schoenveters kosten normaal al meer dan dat. De kwaliteit zal wel niet zo best zijn. Maar ach, voor werk of stappen kan het nooit kwaad!

primark makeup tas accesoires
 Dit leuke make-up tasje! Ik zocht al een tijdje iets soortgelijks. Maar kon het niet echt vinden. Voor 4 euro nam ik hem natuurlijk mee.
super skinny super soft primark broek
 Dan deze Super Skinny, Super Soft, Long, want ja dat is de omschrijving op het kaartje. Ik ben een drámá wat broeken betreft. Mijn benen, omvang en billen zijn volgens de normale broeken een soort van heel erg uit verhouding. Deze broek zit dan ook een beetje los om mijn billen, maar is verder prima. Vooral de lengte maakt mij blij! Misschien ga ik toch ook nog eens nóg een maatje kleiner proberen, want hij loopt aardig uit merk ik al. Hij was maar 13 euro. 
primark boots heels zwart laarsje
Tot slot deze enkellaarsjes. Sorry dat ze al een beetje vies zijn, maar ze zijn mee geweest met oudejaarsavond, en tja: dan blijven ze niet zo schoon tijdens het stappen! Ik heb ze proberen schoon te maken, maar met nep-suede is dat altijd drama. Gelukkig waren ze maar 7 euro! Fijn prijsje voor een leuk paar schoenen.

Daarnaast kocht ik weer een lading panty's. Ik ben echt fan van de Primark panty's. Ze zijn lekker stevig, ook de wat dunnere varianten. En voordelig, wederom. Kleine tip als je panty's koopt bij Primark: koop 1 of 2 maten groter! Qua broek heb ik vaak een M, maar de panty's hier koop ik meestal in XL, omdat ze van boven über strak zitten! Wat betreft de lengte kom ik goed uit :) Maar ik ben 1.78m dus dat helpt mee.

Dit was hem weer!

Trouwens, I need a little help. Hoe spreek je Primark uit? Gewoon lekker op z'n Hollands? Of met zo'n fijn Engels accent? Ik wissel het altijd maar lekker af!


Liefs,
Marieke
Volg mij op Bloglovin'!

7 opmerkingen:

  1. Leuke aankoopjes Mariekje! Vooral die enkellaarsjes vind ik erg leuk :) Ik ga vandaag naar de Primark in Rotterdam dus laten we hopen dat het daar niet tegenvalt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankopen zeg! Het make-up tasje en de enkellaarsjes vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh, dat make-up tasje is leuk! De laarsjes vind ik ook erg mooi! Zijn ze zwart?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zeg het altijd op zijn Engels, anders komt het zo dom over :P! Je hebt leuke dingen gekocht. Ik was er twee weken geleden en heb erg veel gekocht. Kwam ook omdat ik er daarvoor nooit ben geweest denk ik (alleen in Londen). Ik was toen de eerste klant en het viel nog mee met de drukte :P.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Enkellaarsjes voor 7euro wow!
    Ik moet daar weer eens hoog nodig heen!

    xoxo
    Check out: www.pickmeanoutfit.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Toffe laarsjes! En dat voor 7 euro.. top deal! Ik moet ook snel een keer naar Primark! x

    BeantwoordenVerwijderen