Pagina's

donderdag 3 januari 2013

LOVELY DECEMBER GIFTS

De feestdagen zijn afgelopen, alle oliebollen zijn nu ook écht op. En dat is maar goed ook. Ik heb het idee dat ik verzadigd ben. Ik zit prop, maar dan ook prop vol. My body needs a bit of detox. Helaas ben ik daar geen ster in, en is dit gevoel dus een minder fijne herinnering aan afgelopen december. Maar hé! Mij hoor je niet klagen, want ik heb een aantal mooie cadeautjes gekregen. Ik zet in dit artikel bij elke foto wat het is, hoe ik er aan kom, en eventueel nog wat meer. Over sommige dingen zal ik binnenkort reviews schrijven, verzoekjes zijn natuurlijk welkom ;-)

kook scheurkalender 2013
 Deze scheurkalender kreeg ik van mijn lieve zusje! Heel erg leuk, elke dag een verrassend recept.
aspen mulling bread muffin mix
Het boekje dat achteraan staat 'Wake' staat vol met foto's van uitzichten, en dingen rondom het thema en meer. Het is eigenlijk vrij algemeen maar toch ook niet, het geeft in ieder geval inspiratie!
De pakjes mix komen uit mijn vaders' winkel Liz Living . Binnenkort zal ik er eens iets lekkers van bakken! En hou cute is de verpakking wel niet?!

millefiori douche body creme
Ook deze producten kreeg ik van mijn vader. Hij verkoopt het merk Millefiori in zijn winkel. Het merk heeft geurdiffusers, met van die stokjes. En de meest prachtige flesjes en vaasjes hier voor. Maar dus ook douchegel en body cream. Heel erg lekker spul, met een fijne geur :)

da eyeshadow mousseOver deze mousse schreef ik al eerder! Ik won hem bij het sinterklaasdobbelspel met vriendinnen, en heb hem heerlijk gebruikt tijdens de feestdagen. Fijne mousse en mooi met de shimmer!

christian dior dune eau de toilette
En jáaaa, ik ben blij! Hij stond een tijdje terug al op mijn wishlist die op mijn blog voorbij kwam. Maar nu is hij er dan ook weer. Precies op oudejaarsavond spoot ik mijn vorige flesje leeg, met pijn in mijn hart. Gelukkig krijgen we thuis elk jaar op oudejaarsavond een geurtje van mama, dus koos ik snel weer voor Dior's Dune! Een heerlijke geur, vooral voor 's avonds. Hij is een klein beetje zwaar, maar dat vind ik lekker.

Dit waren de meeste spulletjes! Hebben jullie ook mooie dingen gekregen in december?


Liefs,
Marieke
Volg mij op Bloglovin'!

4 opmerkingen:

 1. Leuke cadeaus heb je gekregen Mariek! Oeh die parfum lijkt mij lekker! Ik heb even de Olfactorische Piramide (jaja) opgezocht en geurextracten spreken me aan! Hier is de site trouwens waarop je dat kunt zien: http://www.fragrantica.nl/parfum/Dior/Dune-221.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingetjes heb je gekregen zeg! Vooral de kook scheurkalender lijkt me erg leuk om te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke cadeautjes! Ben wel benieuwd naar die bread&muffinmix van je vader's winkel :)
  Ik heb ook zeker leuke cadeaus gekregen: kookboek&chocoladeletters voor Sinterklaas, kookboek & tijdschrift met kerst & teveel om op te noemen voor m'n verjaardag =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik ben erg benieuwd naar die bread&miffinmix én benieuwd naar de winkel van je vader!

  BeantwoordenVerwijderen