Pagina's

vrijdag 4 januari 2013

BEAUTY & LIFESTYLE : THE BODY SHOP + LUSH SALE

 vanilla bliss lipbalm
Oeeeh, ken je dat gevoel? Als de sale begint móét je gewoon van alles kopen. Onder het motto 'want het is zó goedkoop nu' ging ik even snel naar Utrecht afgelopen donderdag. Snel viel tegen, want de trein ging niet, maar ik kwam er, en bracht een bezoekje aan beide vestigingen van The Body Shop en natuurlijk de Lush.
Sinds het Body Shop Christmas&Winter Trend Event ben ik helemaal verliefd op mijn Ginger Sparkle Lipbalm. Ik vind de geur echt goddelijk, maar ook de vorm is heel erg fijn. Alles uit de lijn was nu voor de helft van de prijs, dus heb ik ook nog de Vanilla Bliss Lipbalm gekocht, voor 2,75.ginger sparkle soap body shop
Uit mijn favoriete geurlijn Ginger Sparkle kocht ik twee zeepjes. Misschien ga ik hier vloeibare zeep van maken, maar dat weet ik nog niet zeker. Ze waren nu slechts 1,75.
ginger sparkle reed diffuser body shop
Iets leuks van de Love your body card, de klantenkaart die je bij TBS kunt kopen is dat je altijd 10% korting krijgt, bij een bepaald aantal stempels iets mag uitzoeken én in je verjaardagsmaand een cadeau van 10 euro mag uitkiezen! Het toeval treft dat ik vrijdag 11 januari 19 hoop te worden, en dus gelijk mijn cadeautje ging halen. Ik had al eerder bij de geur diffuser staan kijken. Maar vond 21 euro toch best wel veel. Als ik bij mijn vader voor iets meer geld veel mooiere vazen in de winkel zie staan. Gelukkig was hij nu nog maar 10,50  en kreeg ik hem dus bijna voor niets! De geur is écht geweldig. Telkens als ik op mijn kamer kom word ik blij van de geur.
lush toothy tabs breath of god chou chou i love you
Mijn laatste aankoop waren deze twee doosjes Toothy Tabs. Hiermee kun je zonder tandpasta, en eventueel zonder tandenborstel je tanden poetsen. Ik zal ze binnenkort reviewen! Voor Chou Chou .. I Love You betaal je normaal gesproken 5,05 en voor Breath of God 4,05. Nu was ik in totaal 4,55 kwijt.

Dit waren mijn Sale aankopen so far!

Liefs,
Marieke

3 opmerkingen:

 1. Bodyshop is min favoriet!
  Ik heb ook een kaart van tbs en ben in december jarig.
  Toen was er ook sale dus heb extra veel kunnen halen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ginger sparkle eergisteren als shimmer lotion gekocht, hij ruikt echt heerlijk <3
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen heb je gedaan! Ik heb ook twee sale aankopen gedaan bij TBS. SALE MAAKT HEBBERIG AAAHH!

  BeantwoordenVerwijderen