Pagina's

dinsdag 16 april 2013

OPS! ARMCANDY

Tijdens de persdagen ontdek ik allerlei nieuwe, leuke merken en collecties. Zo ook bij FUSE Communication. In de showroom hingen gigantische ballonnen met confetti er in. En dat was niet het enige wat er in zat! Tussen al die kleurrijke confetti bevond zich namelijk ook een prachtige armband van OPS!. 

OPSOBJECTS -zoals het merk voluit heet- is een merk dat sinds kort ook in Nederland wordt geïntroduceerd.  Ze hebben een heleboel bijzondere items, waarvan ik er ééntje om mijn arm heb hangen, namelijk de grijze OPS!LOVE
fuse pr, fuse communication, persdagen 2013, ops, opsobjects, opspois, armbanden, opsbracelets, armbanden zomer 2013,

Wat ik heel erg leuk vind, is dat er een soort aardbeiengeurtje aan zit. Met de lieve polkadot stipjes op het hartje en het mooie goudkleurige hangertje is dit wel echt een super leuk stukje armcandy!

fuse pr, fuse communication, persdagen 2013, ops, opsobjects, opspois, armbanden, opsbracelets, armbanden zomer 2013,

Er zijn verschillende uitvoeringen van de OPS! bracelets. Zo zijn ze er met fluorescerende hartjes, en hartjes van hard kunststof. Er zijn zelfs hangers met 19 studs die met de hand zijn aangebracht! Op de site kun je alle varianten rustig bekijken en natuurlijk bestellen.

De grote hanger maakt de armband echt een statement bracelet. Ik ben er super blij mee en zal hem met  plezier gaan combineren.

Wat vind jij van deze opvallende items?

Liefs,
Marieke

3 opmerkingen: