Pagina's

maandag 7 januari 2013

FAVOURITES

Weer een mooi lijstje met favorieten waar ik de afgelopen tijd van heb genoten!
Als ik ergens van kan genieten is het wel de fris-zoete geur die ik ruik als ik mij kamer binnenstap. Een walm van ginger sparkle komt mij tegemoet. Het is echt zo'n fijne geur! Ik vind die geur stokjes trouwens sowieso een geweldige uitvinding. Je hebt gewoon echt geuren die je gaat koppelen aan bepaalde plekken. Ginger Sparkle is mijn slaapkamer, Under a Figue Tree van Rituals is de keuken bij mijn vader thuis, en in dat zelfde huis is Icing Sugar de geur van.... het toilet! Hahaha, en hij ruik écht lekker :-) Het leuke is dat je die dingen kunt combineren, dus gewoon meerdere flesjes bij elkaar. Moet je natuurlijk wel nadenken over combinaties.

honing brie
Als ik er aan terug denk word ik weer helemaal blij. Deze heerlijke broodjes met honing en brie uit de oven die Anouk maakte op onze third-day-of-christmas. Heel simpel: sneetjes stokbrood, beetje honing, plakje brie, bakken tot ze bruin zijn en smullen maar!

De 'zeven-euro-laarsjes' van Primark. De eerste dag dat ik ze aan had kreeg ik echt last van de bal van mijn voet, maar uiteindelijk lopen ze heerlijk, en ze zijn zo goed te combineren. Mensen geloven gewoon niet dat ze zo goedkoop waren, goed hè?

Al eerder schreef ik over Dune. Dat ik hem zo graag wou hebben, en hem ook nog eens kreeg! Ik heb mijn oude flesje - waar nog een paar druppels in zitten - als rebound bij mijn vader gezet. De volle staat weer lekker op de plek waar 'ie hoort en ik 'm kan pakken wanneer ik wil!

Dit was hem weer!


Liefs,
Marieke

3 opmerkingen:

 1. Jaaa, de stokbroodjes met brie! Die hebben echt mijn stoutste verwachtingen overtroffen, wat waren die lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk om te zien! En mooie foto's ook! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zou die Ginger Sparkle ook wel eens willen uitproberen mmm love that smell!
  Leuke blog heb je. Zin om elkaar te volgen? Let me know!
  xoxo

  http://www.idontjustexistilive.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen