Pagina's

dinsdag 8 januari 2013

OOPS I DID IT AGAIN... CONFESSIONS TO MAKE

We hebben ze allemaal wel, confessions to make. Vaak zijn we er niet trots op, maar is het wel de harde werkelijkheid. Voor mij zijn het de volgende...

- Bijna iedere avond bedenk ik mijzelf dat ik de volgende ochtend écht op sta zodra de wekker gaat, en niet driemiljoen keer ga snoozen. Morgen lukt het echt! ...

- Ook bedenk ik me dagelijks dat ik van m'n luie reet af moet komen. Excuse my french, maar het is echt waar. Ik moet gaan hardlopen, sporten, gewoon iets!

- Een bekentenis die daar eigenlijk achter schuilt is dat ik sport gewoon niet leuk vind, nee écht niet. Volleybal vond ik vroeger super. Maar fitness of hardlopen: bluh!

- Op sommige dagen besteed ik meer uren aan het kijken naar mijn laptop scherm dan dat ik mensen zie. Écht heel erg is dat eigenlijk. Pas rekende ik even uit dat ik zo'n 11 uur op één dag naar een schermpje had zitten kijken....

- Ik ben lui, te lui om mijn kleren op te ruimen nadat ik ze van m'n kont heb getrokken. Zoals mijn moeder dat zo mooi formuleert.

- Ik ben een vergiet, ik vergeet dingen. Mensen moeten mij dingen écht helpen onthouden, anders vergeet ik het te doen. Beschamend vind ik het soms. Hoe kort ik kan onthouden dat ik heb beloofd om bijvoorbeeld iets mailen. Ik snap ook niet hoe ik het kan. Ik kan tien sterretjes op mijn hand zetten en zes knopen in mijn denkbeeldige zakdoek leggen: het valt me niet eens op..

- Ik kan altijd en overal slapen, bijvoorbeeld in de trein. In de trein is dat misschien nog niet zo heel erg, als je niet in zo'n 4-zits hoekje zit. Maar een tijdje geleden zat ik wel in een 4-zits hoekje, en dat was in de bus. Daar heb ik tot mijn halte zitten slapen, met allemaal mensen om mij heen.. oops?!


Heb jij ook van die (gênante) dingen die telkens weer gebeuren?

Liefs,
Marieke
Volg mij op Bloglovin'!

2 opmerkingen:

  1. Thuis kan ik ongelofelijk treuzelen.
    Voor de rest geloof ik niet echt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook een vergiet.. Gelukkig heb ik 3 notitie boekjes en een agenda! Alleen, waar stond nou wat in??

    BeantwoordenVerwijderen