Pagina's

woensdag 3 oktober 2012

THE SCRIPT


Oh ik ben zo blij. Ik wist dat ergens in de komende tijd 'The Script' zou spelen in ons kikkerlandje. Het concert was uitverkocht en werd verplaatst naar Ziggo Dome zodat er meer kaarten beschikbaar werden.
Dus ik dacht, laat ik eens googlen wanneer dat concert is, en wat het dan gaat kosten. Ik hoorde namelijk verhalen over 100 euro per kaartje, en dat had ik er toch niet echt voor over. Dus ik druk op de enter toets en in mijn scherm verschijnt :  Kaarten nu te koop!
Écht ik dacht dat ik gek werd, zéker toen ik zag dat een kaartje 'maar' 35 euro kostte. Als een gek begon ik een vriendin te whatsappen, alsof mijn leven er vanaf hing. Natuurlijk reageerde ze niet gelijk, maar na wat spam op alle social media kreeg ik dan toch antwoord: JA DOEN DOEN DOEN!

Zo gezegd zo gedaan, en inmiddels zijn we in het bezit van kaarten. Dus draai ik nu The Script grijs, en ontdek ik ze weer opnieuw. Wat een heerlijke muziek!

Eén ding is jammer, ik ben nog nooit in Ziggo Dome geweest, en heb dus geen idee of onze plaatsen goed zijn. Op de plattegrond is ons vak dichtbij het podium, hopelijk niet té dichtbij!

Maar op dit moment denk ik vooral: Who cares? Ik ga naar The Script!

Liefs,
Marieke

1 opmerking:

  1. waaauw, ik wil eer ook zo graag heen, ze zijn vast al uitverkocht?:(


    liefs

    BeantwoordenVerwijderen