Pagina's

vrijdag 5 oktober 2012

PRIMARK deel II

Het is alweer een aantal weken geleden dat ik een bezoekje aan Primark Zaandam bracht. Maar hier is hij dan alsnog, de Primark shoplog!


Volg BlogginbyMarieke op:
Follow on Bloglovin



Ik heb even de leukste items uitgekozen, ééntje hiervan zagen jullie al eerder voorbij komen. Het is het jurkje met een bovenkantje van kant. Er zit een onderjurkje in, en de 'rok' is gewoon van gladde stof. In eerste instantie dacht ik dat het riempje zwart was maar hij is super donker blauw. Ik vind het een heerlijk item!

Rechtsboven zie je een kanten t-shirtje. Ik heb hem even op deze manier gefotografeerd omdat het kraagje zo goed te zien is: helemaal vol met pareltjes! Het is wel jammer dat hij er niet afgehaald kan worden. Ten eerste omdat ik hem dan vaker had kunnen gebruiken, én omdat ik bang ben dat hij de wasmachine niet overleefd! Maar hoe dan ook, een mooi shirtje.

Dan nog twee heerlijke vesten! Ze waren allebei in verschillende kleuren te krijgen, maar ik vond deze twee kleuren wel fijn. Ook om te combineren. Het zijn verschillende breisels! Dus ik heb niet allemaal dezelfde in verschillende kleurtjes ingeslagen ;-)

Als laatste een jurkje wat ik niet mooi op de foto kreeg, een 'aan'-foto was beter geweest, maar helaas heb ik even niemand in m'n omgeving die die foto van mij kon maken. Het jurkje heeft aan beide zijdes, en aan de binnenkanten van de mouwen zwarte stukken, dat kleed lekker af én ziet er gewoon heel mooi uit. Omdat het toch een aardig heftig jurkje is.
Afgelopen woensdag droeg ik hem overigens naar het casino, waar ik was met de eigenaar en eigenaresse, en wat personeel van het restaurant waar ik werk. Niet gegokt, wel lekker gegeten!


Verder kocht ik een paar schoenen, welke je kon zien op de foto met de winterjas, maar ik zal hem hieronder nog eens plaatsen. Niet heel goed te zien door het contrast, maar het zijn zwarte 'nep-suede' laarsjes met riempjes, waarop studs zitten. Heel goed te combineren dus!



Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Per stuk was geen enkel item meer dan 25 euro, de vesten en het t-shirt lagen rond de 10 euro. De rest tussen de 15-25 euro!


Liefs,
Marieke

3 opmerkingen:

  1. Voordat dat shirtje met de kraag vind ik heel leuk! Die pareltjes zijn echt mooi! De rest van je aankopen zijn ook leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk, ik moet ook echt weer eens naar de primark. x

    PS. Ik heb een droom om naar Amerika te gaan en het zou superfijn zijn als je me zou willen steunen door op deze link: http://www.wineenjaarhighschool.nl/inzendingen/161/femme-ter-haar te klikken en even op ‘vind ik leuk’ te klikken. Duurt een seconde en je maakt me er erg blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen