Pagina's

zondag 27 januari 2013

MEMOIRES ON MONDAYS

Een andere naam voor "This Week". Daar had ik wel zin in. Dus vanaf nu "Memoires on Mondays". Wat denken jullie er van? Deze week zag er zo uit:

This week I had to study so much! I had a re-sit for a big test, and I had to study three subjects for the second time. Luckily I got some lovely Ben&Jerry's, The Vermonster is such a delicious one. Eventually I past the test, and together with Nicole I went to Amsterdam for a fantastic concert of The Script. The Original Rudeboys were there, and I totally adore their music. This probably wasn't my best week up until that amazing concert. My weekend was a lazy one, I didn't have any energy left. Even partying was too much! Oh, by the way, I tried a no-heat curly hairstyle, of which I will make a tutorial soon.

Zondag, eigenlijk nog vorige week, probeerde ik foto's van het bloggersevent te uploaden op Facebook. Het tag-programma begreep er alleen helemaal niets meer van: was dat nou Marieke of Hilmar Mulder?

Mijn week begon eigenlijk helemaal niet zo spectaculair, in tegendeel! Het grootste deel van de week was oer-saai. Verslagen, nog meer verslagen en een verschrikkelijke herkansing waar ik bang voor was. Ik heb dus dagen onder een dekentje gezeten, die kou maakt mij ook niet veel vrolijker. Het enige leuke wat ik tussendoor deed was een nieuwe header maken. Maar vervolgens ging ik gewoon weer verder met die verschrikkelijke toetsen!
Getroost met lekker Ben&Jerry's ijs ben ik doorgegaan. Nee, ik at niet alles alleen op, maar dat had best gekund. The Vermonster is echt god-de-lijk.

Ook probeerde ik een nieuwe manier van krullen maken, no-heat welteverstaan. Binnenkort een tutorial!

Het liefste was ik donderdagavond gezellig naar mijn lieve vriendinnen gegaan voor een avondje in de jacuzzi, gezellig met de meiden. Op het moment dat die vraag werd gesteld kon ik alleen maar denken: 'Jaaaaaa, ontspanning!", maar ik moest streng blijven. Die herkansing moest en zou ik halen, want anders moet dat tijdens mijn stage volgend jaar, en als ik het dan niet haal heb ik én mijn P niet én moet ik gewoon van mijn opleiding af. En dat willen we natuurlijk niet! Dus heb ik mijzelf overtuigd, nee, gedwongen dat thuis blijven beter was. Toch heb ik wel even lekker een uurtje Wie Is De Mol gekeken. Hier kan ik úren over discusseren, lotgenoten, iemand?!

Uiteindelijk was de herkansing daar. Met voldoende energie - of nouja, suiker - van de goddelijke Signature Hot Chocolate van Starbucks met karamelsaus ging ik het lokaal binnen. Ik was zo druk van de zenuwen, en toen ik op het laatste knopje had geklikt was daar de uitslag: 70%! Dus gewoon gehaald :)

Met gerust hart stapte ik de trein in, samen met Nicole, op weg naar het Ziggo Dome. Want daar speelde The Script die avond. Oh wat heb ik genoten van The Script en The Original Rudeboys. En van de heerlijke snoepjes, haha ik voelde me gewoon op schoolreisje! En zie hoe leuk die gedraaide lolly's zijn, hihi.

Dus zo werd mijn week uiteindelijk toch nog fantastisch. Het liefste was ik zaterdag nog even lekker gaan stappen, maar ik was gewoon kápót. Dus dat ga ik binnenkort mooi inhalen.

Zondag had ik een heerlijke luie dag. Ik keek My Sisters' Keeper en Pitch Perfect. Die eerste is echt een oude favoriet: wauw! Pitch Perfect is gewoon een heerlijke Glee-ish movie. Ik kan daar zeker wel van genieten, fijne arrangementen en lekker veel drama. Go see it ;-)
Daarnaast heb ik heerlijk gegourmet met mams en mijn zusje, en lekker naar All You Need Is Love gekeken. Hopelijk kan ik er deze week weer lekker tegen aan!


Liefs,
Marieke

4 opmerkingen:

  1. Echt leuk om zo'n originele naam te bedenken i.p.v. "This week" iedereen heeft al zoiets.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! En wat gaaf dat je naar The Script bent geweest!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's! En the script, zo gaaf! Ben nog steeds jaloers.

    BeantwoordenVerwijderen