Pagina's

donderdag 31 januari 2013

BEAUTY: LUSH SKINCARE EVENING

huidverzorging skincare lush
Woensdag ben ik samen met 4 meiden van mijn studie naar de Lush in de Kalverstraat geweest. Daar was die avond 'beautyschool'. Een avond waarop je de huid producten van Lush kon uitproberen, specifiek voor jouw huidtype!

Last tuesday I went to Lush'Beautyschool. A lovely evening at Lush Amsterdam. After a fruity drink we were taught how to give a facial massage with a massage bar. After that they learned us a skin-routine which suited our skin types. You can see the products that were used for dry/sensitive skin on the photos. The same range as they were used!


Ik zat zelf bij de droge en gevoelige huid. Mijn huid is een beetje raar, hij is niet vet, ook niet mega droog maar ook niet gewoon! Ik krijg puistjes van gekke producten en mijn huid wordt heel snel rood.
Daarom was ik ook een klein beetje huiverig. Als ik mijn huid intensief 'verzorg' zie ik er na afloop uit alsof ik klappen heb gehad. Heel erg rood bijvoorbeeld. Dat zie je ook wel op een van de foto's.

lush kalverstraat

De foto's zijn een impressie, en op de volgorde van de getoonde producten heb ik mijn huid ook verzorgd die avond. Daarnaast hebben we geleerd hoe je een gezichtsmassage kunt geven, maar daarover binnenkort meer!

angels on bare skin lavender lush

Om ons gezicht te reinigen gebruikten wij een product met klei en lavendel Angels on Bare Skin. Het zit in het middelste potje en moet worden gemengd met een beetje water. Hierna smeer je het over je gezicht, het voelt zelfs een beetje als scrubben! Eventjes laat je het zitten en daarna was je het er weer vanaf.

lush wash off mask

Zodra al het product van je gezicht af is gebruik je een masker. Deze avond gebruikte ik BB Seaweed. Ook dit product is een beetje kleiachtig, maar iets wat heel apart is, is dat er slierten zeewier in zitten! Je zit dus met die lekkere slierten op je gezicht. Een dikke laag mag wel! Wanneer het 'goed genoeg' voelt was je het er af. Mijn huid reageert nogal eens heftig, dus ik heb het niet al te lang laten zitten.

lush bb seaweed

Als laatste gebruikten wij Celesial, een moisturiser, welke er voor zorgt dat je creme goed blijft zitten. Na een laagje dagcreme waren we weer helemaal ready to go! 
Helaas had ik ook nu weer grote, rode gloeiende plekken op mijn gezicht, ik kom er niet achter hoe dit kan, dus als iemand het herkent en weet wat ik hiermee kan doen: ik hoor het heel graag!

moisturiser celestial

Al met al een hele gezellige avond met lekkere sapjes en vers fruit. Verantwoorde producten, en leuke tips! 

Liefs,
Marieke

4 opmerkingen: