Pagina's

woensdag 30 januari 2013

PHOTOGRAPHY: SOMETHING EXCITING

Bron: www.velvetine.nl Prachtige fotografie, zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Na alle stress van de tentamens is het volgende stresspuntje aan de orde. Of nouja, noem het maar gewoon een stresspunt zonder 'je er achter. Het is namelijk nogal iets húge.

De geschiedenis van mijn laptop zou bijna doen vermoeden dat ik ga trouwen, maar het is iets heel anders: vrijdag fotografeer ik voor het eerst een bruiloft. Ja, compleet. Van 's ochtends héél erg vroeg tot 's avonds laat: alle kiekjes liggen in mijn handen! Nooit eerder deed ik iets groots, zeker niet zoiets. Als het goed is, is het natuurlijk een Once in a Lifetime Experience voor het bruidspaar. Een gigantische verantwoordelijkheid natuurlijk. Ik heb er heel veel zin in, maar stiekem ben ik ook wel een beetje bang! Wat als... Maar nee, daar ga ik niet aan denken. Dit wordt een hele mooie dag, ik heb geweldige spullen tot mijn beschikking, dus dit wordt top!


Ik vraag jullie allereerst: doe pleaaase een anti-regendansje! En daarnaast: wat vind jij belangrijk in een trouwfoto? Of heb je tips? 

Liefs,
Marieke

5 opmerkingen:

 1. Dans, Dans, Dans, Dans, haha! Ik denk dat de belangrijke momenten van een bruiloft belangrijk zijn om vast te leggen en de mooie ontroerende momenten, ook van de gasten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sfeerfoto's, detailfoto's etc. Probeer geen moment te missen en laat vooral duidelijk weten dat jij de fotografe bent. Het is leuk dat tante Ans ook een nieuwe camera heeft, maar ze hebben jóú ingehuurd om de foto's te maken! Het is altijd fijn als het bruidspaar dit duidelijk tegen haar gasten zegt, zodat tante Ans niet steeds voor jou springt en dus geen mooie foto's kan maken :) veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik denk dat het belangrijk is dat je foto's maakt op spontane momenten en dat je mensen niet geforceerd moet laten poseren. Echte emoties zijn zoveel leuker.

  Ik heb op het moment 4 give aways op mijn blog waar je nog aan mee kunt doen. Mocht je geïnteresseerd zijn: in de zijbalk op mij blog kun je klikken op de plaatjes en ga je naar de give away. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lijkt me dat cool om te fotograferen1

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjulliewel voor de leuke en lieve feedback! Ik heb een top dag gehad, en zal er snel iets van laten zien!

  BeantwoordenVerwijderen