Pagina's

zondag 23 december 2012

THIS WEEK


Ja, ook deze week is het weer tijd voor een overzichtje! Het begin van de week was echt crisis en dráma. Echt waar, ik kon wel huilen om mijn ethiek opdracht, en ik had het idee dat ik zó véél moest! Pfoe. Maar we hebben het overleefd, kant en klaar voor de kerst zullen we maar zeggen :-)


- Kreeg ik hoofdpijn van een schoolopdracht. Het sloeg werkelijkwaar nergens op dat we zóveel moesten doen voor ethiek. Een vak waar je maar heel kort les in krijgt. Ik kreeg er hoofdpijn van, het werd nachtwerk, en ik was er helemaal klaar mee. Letterlijk om 02:00 am dinsdagavond...

- Zong ik weer eens gezellig karaoke op mijn werk, terwijl er dus schoolwerk lag te wachten.

- Heb ik een heel gezellige avond gehad met drie lieve klasgenootjes, AmandaAnouk en Nicole. Ik ben zo blij dat we een leuke klas hebben, maar ook buiten school leuke dingen doen. We hebben lekker een drankje gedaan in het studentenhuis van Amanda, waar ze binnenkort weggaat. En daarna gingen we door naar de X-mas Party in Grand Café Premier, hier in Ede. Lekker studentikoos!

- Als arme studenten deden we een poging voor half 12 binnen te komen om gratis munten te krijgen bij de entree. Maar omdat we moesten afstappen van de politie - iets met geen licht - waren we net te laat en kregen we ze niet. Als we wel hadden gefietst waren het hele dure muntjes geworden, dus oké ik kan er mee leven.

- Moest ik de volgende ochtend - inmiddels leven we op donderdag - voor een fysio test naar Naarden. Ede-Naarden is zo'n 50 minuten met de auto, en natuurlijk presteerde ik het om me kei dik te verslapen. Gelukkig was ik er precies op tijd!

- Was ook gelijk mijn voorlopig laatste date met de fysio. EINDELIJK! Ja, alleen hierom kan ik al een feestje vieren. Vorig jaar november ben ik geopereerd aan mijn knie, en daarna heb ik tot in den treuren fysio gehad. Ik ben zo blij nu!

- Kreeg ik ongelofelijk veel zin om naar de Primark te gaan. Ik denk in de vakantie maar eens!

- Maakte ik een gigantisch filet-o-fish doosje als surprise. Iets met een heel erg verlate Sinterklaasavond.

- Kreeg ik super cute cadeautjes, die je in een andere post ziet!

- En het meest exciting van allemaal is dat ik een gesprek had met mijn neef en zijn verloofde. Ik ga namelijk hun bruiloft fotograferen. Echt álles. Van 06:00 tot 00:30! Ik vind het zo leuk dat ze me gevraagd hebben. Dit wordt mijn eerste keer, maar het gaat helemaal goed komen.

- Kreeg ik de kerstkaart van mijn nicht met daarop de foto's die ik van haar zoontje heb gemaakt :-)

- Heb ik gewoon zoveel lekkere dingen gekookt, je vind ze onder de foodies!

Dit was mijn weekje weer, eindelijk vakantie en vooral KERST nu :-). Als ik eerlijk ben wil ik niet dat het kerst is. Dan gaat iedereen die leuke lichtjes en spulletjes weghalen, en ik wordt er juist zo vrolijk van!


Merry Christmas, With Love!
Marieke
Volg mij op Bloglovin'!

4 opmerkingen:

 1. sjemig, dat je tot 2:00 zit te werken voor school, kinderarbeid :o

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf joh, een bruiloft fotograferen! Succes dan en alvast prettige kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een week zeg!
  Maar erg tof dat je fotografe mag zijn op de bruiloft van je neef!
  Fijne feestdagen!

  xoxo
  www.pickmeanoutfit.com
  Check out my little give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend gaaf om een bruiloft te fotograferen en karaoke zingen is zo cool haha! Wat zul je een fun gehad hebben!

  liefs en fijne feestdagen! Roos

  BeantwoordenVerwijderen