Pagina's

woensdag 12 december 2012

DRY SHAMPOO BATTLE

andrélon verrassend volume batiste xxl droogshampoo
Droogshampoo: het is booming!  Bijna elk merk brengt er een uit, en het wordt steeds vaker gebruikt.  Binnen een paar seconden een frisse look, óf een lekkere volume boost. Wie wil dat nu niet? De eerste keer dat ik een droogshampoo kocht en gebruikte was geen succes. Het was de droogshampoo van Schwarzkopf.  Zij waren volgens mij één van de eersten die een betaalbare versie in de schappen van de drogist hadden staan. Waarom het geen succes was, en wat ik van de Batiste en Andrélon versie vind, dat lees je hier onder!
how to dry droog shampoo batiste gebruiken
Je gebruikt droogshampoo heel gemakkelijk:

- Spray het op de wortels van je vette haar.
- Laat het heel even zitten, en masseer het in. (Voornamelijk bij de 'poeder' varianten goed masseren!)
- Je haar in model brengen.
And you're ready to go!

Mijn 'eerste keer' droogshampoo was geen succes. Ik gebruikte het bekende blauwe busje van Schwarzkopf, maar toen ik hem nogmaals wou gebruiken was hij gewoon 'leeg gelopen'. Ik denk dat de druk er af was. Nu kan dat gebeuren, maar ik vond daarnaast ook dat hij echt té wit was. Het product liet een dikke laag witte poeder achter. Op de verpakking stond dat je het goed moest uitkammen, maar daar was geen beginnen aan! 
Alle stappen netjes gevolgd, met als resultaat: een droge bos stro-achtig haar met witte poeder. No go! Voor mij.

Hierna kocht ik een mini-busje van Andrélon Verrassend Volume. Ik moest naar werk, had geen tijd om naar huis te gaan om haren te wassen, maar m'n haar was een soort van beschamend. Dus kocht ik een klein busje. De Andrélon droogshampoo ruikt ten eerste echt heel fijn! Een super frisse geur, dit geeft gelijk een schoon gevoel vind ik persoonlijk. Daarnaast is het super dat uit deze bus géén witte poeder komt. Het lijkt meer een soort haarlak substantie, heel dun.
Schoon voelt het zeker, maar het volume blijft wel een beetje uit. Jammer!

En als laatste de Batiste XXL. Als we het hebben over XXL: zéker weten dat je hier volume van krijgt. Dat kan gewoon niet missen. Batiste spuit wel wit poeder, máár in dit geval heb ik wel het gevoel dat na het stylen en kammen het wit compleet verdwijnt. Dikke plus dus! Wel wordt mijn haar er erg stroef van, en krijgt het soms een beetje een 'stro'look. Daarom:

Voor een écht frisse look, kies ik Andrélon Verrassend Volume Droogshampoo. Wil ik een volumineuze haarstijl, én gelijk een beetje refreshen? Dan is Batiste XXL mijn redder in nood!

Alle droogshampoo's die ik hier heb genoemd, kosten ongeveer vijf euro. Een grote of kleine verpakking scheelt een klein beetje.

Gebruik jij ook droogshampoo? En welk merk is jouw favoriet?Liefs,
Marieke
Volg mij op Bloglovin'!
2 opmerkingen:

  1. Ik vind Batiste de meest fijne! Thuis heb ik de geur coconut & exotic tropical, echt heel erg lekker! Doet me denken aan de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit! Ik heb zelf nog nooit droogshampoo gebruikt, ik ben bang dat je die witte poeder wel erg goed ziet in mijn bruine haar, denk dat je het bij blond haar minder ziet.

    BeantwoordenVerwijderen