Pagina's

dinsdag 24 juli 2012

LIFESTYLE: Sunny days!

Eindelijk is het zover: zomer zon! Het is jullie natuurlijk niet ontgaan, maar ik moet het gewoon even gezegd hebben.

Ik word zoveel blijer van dit weer. Donkere dagen maken mij ongezellig, chagrijnig of moe. Dus ondanks dat ik vanavond weer mag werken - waar ik het door dit weer ontzettend warm zal krijgen - ben ik blij!

Het liefste zou ik gezellig op een terrasje zitten, maar het goede humeur van gasten in het restaurant zullen mij vast ook goed doen.
Dus al die blijheid zorgde er voor dat ik vandaag met mijn zusje het centrum van onze fantastische woonplaats in ben gedoken, op zoek naar een luchtbed voor het camperen en een bakblik voor een taart. Ik wou dolgraag zo'n lage vorm, met kartels en een losse bodem, maar die schijnen nergens te vinden zijn momenteel.
Dus dat wordt nog even doorzoeken.


Inmiddels staat er al wel een rabarber&custard taart af te koelen, ik ben benieuwd of het wat is. Ik vrees dat hij iets te zurig is, maar mocht het een succesje zijn, dan zal ik het recept binnenkort delen!
Ook hebben we even een heerlijke pot ijs gehaald bij de AH. Ik ben echt gek op hun sorbetijs, wat ik een paar weken geleden ontdekte. Zelf denk ik dat ik de mango-variant het lekkerste vind. Al moet ik wel zeggen dat met dit warme weer het zure van bosvruchten ook een aanrader is.

Nu ga ik zo kijken of mijn taart al enigszins eetbaar is, qua temperatuur natuurlijk!
I'll keep you posted.


Liefs,
Marieke

1 opmerking: