Pagina's

maandag 23 september 2013

29 SEPTEMBER: DRESS RED DAY!


Laat je hart zien en draag rood op Dress Red Day!
Aanstaande zondag is het zo ver: Dress Red Day. Een dag die in het teken staat van bewustwording en betrokkenheid bij hart- en vaatziekten bij vrouwen. Een initiatief waarbij De Hartstichting ons vraagt ons hart te laten zien door iets roods te dragen.


Misschien lees je dit en denk je: waarom? Het antwoord is dat hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer 1 zijn onder vrouwen. Klachten waarbij bij mannen al snel aan hart- of vaatziekten wordt gedacht worden bij vrouwen vaak ingeschat als symptomen van stress of op latere leeftijd de overgang. Hierdoor wordt vaak de juiste diagnose gemist en overlijden er onnodig veel vrouwen aan deze ziekten. Met deze actie wil De Hartstichting de bewustwording vergroten onder vrouwen en hen laten realiseren dat klachten niet zomaar moeten worden afgedaan als stress.

Riempje - Zalando €7,95
Glasses - VOGUE Eyewear €86,00


Belangrijke feiten:
- Jaarlijks overlijden wereldwijd 17,3 miljoen mensen aan hart- en vaatziekten.
- In Nederland overlijden 57 vrouwen per dag als gevolg van een hart- of vaatziekte.
- Vrouwen worden bij een acuut infarct gemiddeld 17 minuten later gedotterd dan mannen.

Doe daarom mee op 29 september en draag iets roods! Het hoeft helemaal niet je hele outfit te zijn, details of accesoires zijn al genoeg! Like ook de Facebookpagina zodat je alle activiteiten kunt volgen.
Op www.dressredday.nl kun je ook posters, banners, shirts en de speciaal voor deze actie ontworpen ketting 'shades of the heart' bestellen.

In deze post vind je alvast inspiratie voor jouw rode items!
Horloge - Frederique Constant €1.995,00


Tas - Zalando €109,95
Glasses - VOGUE Eyewear €86,00
 

 Dress Red on Sunday 29th of September!

Liefs,
Marieke


1 opmerking: