Pagina's

donderdag 27 juni 2013

GIVE-AWAY | 2 COLOR RUN TICKETS! powered by Crocs

Yeeey, eindelijk is de layout van mijn site vernieuwd! Het is nog niet helemaal af, máár het begin is er. Daarnaast ga ik weer beginnen met bloggen. School is voorbij dus er is weer genoeg tijd! En om dat te vieren heb ik een super leuke give-away kunnen regelen. Samen met Crocs mag ik twee tickets voor de Color Run van 7 juli in Zwolle weggeven!

The Color Run is één groot spektakel waar je de vrolijkste 5K van de planeet loopt. Daarnaast is het vooral heel gezellig en heel veel feest op het festival achteraf! De naam komt van het gekleurde poeder dat tijdens deze run (zonder tijdsklok!) naar de renners wordt gegooid, net zoals op die Indiase feesten. Hoe tof is dat?

Tijdens het festival zal crocs ook aanwezig zijn met een 'pop-up' store waar de nieuwste modellen beschikbaar zijn voor een leuke prijs! Misschien denk je nu: wat moet ik nu met Crocs? Maar dan denk je waarschijnlijk alleen maar aan de bekende clog. Daarnaast heeft het merk namelijk de leukste slippers, flats, sneakers en zelfs laarzen! Ook zijn ze te koop via de webshop.

Zelf ben ik nog niet echt in staat om 'm te rennen. En daarom geef ik 2 kaartjes weg. Dus heb je nog geen startbewijs maar wil je wel ontzettend graag? Doe dan het volgende!

- Share deze actie op Facebook en like Beautyofliving.
- Volg mij op Bloglovin!
Vergeet niet om onder dit bericht een reactie met je emailadres achter te laten. (Geef gelijk even aan wat je hebt gedaan van het bovenstaande)Liefs,
Marieke


4 opmerkingen:

 1. Waah, super leuk! Ik had heel graag mee gedaan, jammer genoeg ben ik op vakantie:(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super, ik heb meteen de actie gedeeld op FB en ben je blog gaan volgen op bloglovin.com.
  Het lijkt me super om mee te doen, ik heb namelijk getwijfeld om mee te doen in Zwolle, maar vond op dat moment het inschrijfbedrag te hoog. Jammer dat jij niet in staat bent om mee te doen! :(

  Liefs, Simone
  (simonebuitenhuis@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja, dat lijkt me super gaaf! Ik heb 'm op m'n blogfacebook gedeeld! Ik zou eerst 7 juli werken moeten, maar toen ik net deze winactie zag kwam ik erachter dat ik gewoon vrij heb. Lijkt me dus echt heel erg tof om mee te doen, al is het maar een 5K op karakter, haha. Let's do this?

  - mijn e-mail is trouwens jenniferelbert[at]live.nl ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is het trouwens 1x2 kaartjes die je weggeeft, of 2x1? Als ik zou winnen en een vriendin mee zou willen nemen die ook mee zou willen doen .. kan zij dan nog een kaartje kopen of zit de colorrun al vol?

   Verwijderen