Pagina's

zondag 24 maart 2013

R.I.P MY FAVOURITE JEANS + WISHLIST

Soms heb je van die momenten waarop je wenst dat je even alles mocht kopen wat je maar wou. Momenteel heb ik weer even zo'n fase! Een paar hebbedingetjes maar ook iets waar ik een column van drie A4 over zou kunnen schrijven.


Ik zou bijvoorbeeld dolgraag Lady Danger van M-A-C aan mijn make-up collectie toevoegen, samen met Uban Decay NAKED 2. Steeds vaker vind ik het lekker om even te tutten en oogschaduw op te doen. Naked 2 vind ik zó mooi. Die kleuren, wauw!

Daarnaast wil ik graag een mooi horloge. De sluiting van mijn oude, prachtige, schattige, dierbare, vintage horloge is afgelopen week kapot gegaan. Nu wil ik dus heel graag iets nieuws.

Als laatste wil ik graag een nieuwe perfecte jeans. Ik had er één. Hij zat echt perfect, en ik zou hem het liefste elke dag dragen. Maar hé: dat gaat een beetje ver! Het was een Tommy Hilfiger en ik had er dus dik voor betaald. (Ofnouja, mijn lieve moeder.) Voor mij is spijkerbroeken kopen een ramp, of zeg maar gerust nachtmerrie. Ik heb lange benen, weinig billen maar wel aardig wat omtrek bij mijn heupen die dus niet in proportie staat met mijn relatief slanke benen en billen. Alles is dus te kort, los of strak op verschillende plekken. Ik hoop dat je me begrijpt.

Terug naar die Tommy broek. Hij was perfect, zoals ik al zei. En op een hele nare dag ging ik zitten en merkte ik dat de stof helemaal dun was geworden en was gescheurd. Serieus, ik kon wel janken. De broek was nog geen jaar in mijn bezit en nu al helemaal versleten! In de winkel werd gezegd dat deze broek er niet meer is, maar ik wel iets anders uit mag zoeken. Oké, qua service prima, maar al die andere broeken zitten mij dus voor geen meter! Nu moet ik het doen met een broek die niet zo strak zit dat hij compleet om mijn enkels aansluit totdat ik iets beters vind. Wat een verhaal over één broek!
De grap is dat ik nog een favoriete broek had. Een fake-leather-achtige broek. Hier had ik er al eerder een van maar na twee keer wassen kreeg hij lichtblauwe strepen. Ik kreeg een nieuwe, maar helaas, ook die ziet er nu niet meer uit. 

Er zijn ergere dingen, en daar klamp ik dus aan vast. Gelukkig bestaan er panty's.

Iemand enig idee waar je broeken met lange pijpen (lengte 34) kunt vinden die ook nog eens strak om je enkels zit? Dan koop ik er gelijk zes.

Liefs,
Marieke

5 opmerkingen:

  1. zoals emilia zegt! levi's! ze beweren van voor elk model de perfecte broek te hebben! ga daar zeker maar eens kijken (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Naked 2 is toch bij Sephora te koop? En die gaat weg uit Nederland, dus toch maar snel kopen;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had ook altijd problemen met broeken. Maat het gaat sterds beter. Vooral broeken vd Only zitten mij goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik koop soms broeken bij primark, maar de meeste zijn bij mij veel te lang van de onderkant (ben 1.60m lang). Ze zitten wel strak bij mn enkels dan en ze zijn maar 11 euro. Het zijn de skinny of super skinny broek met lengte "long". Misschien iets om te proberen?

    BeantwoordenVerwijderen