Pagina's

zaterdag 2 maart 2013

PERSONAL TALK!

Zoals jullie vast wel gemerkt hebben heb ik de laatste tijd niet dagelijks gepost. En dat heeft een reden. Of eigenlijk meerdere. Ik leg het dan ook graag aan jullie uit!

Natuurlijk is het jullie nog niet ontgaan: Oh, Jolie - de blog van mij een vier gezellige medestudentes is online gegaan. Dit heeft mij de laatste dagen en weken erg veel tijd gekost. Tijd die ik normaal gesproken voor beautyofliving.com gebruik. Ondertussen gaan school en het leven thuis ook nog door. Meestal heb ik het daar niet mega druk mee, maar nu toevallig wel. Dit alles zorgt er voor dat ik niet zoveel tijd heb om aan de blog te werken, en al helemaal niet om foto's te maken. Iets wat ik erg jammer vind!

Daarom hoop ik dat jullie begrijpen dat er geen dagelijkse posts zijn verschenen. En misschien blijft dit de komende tijd ook wel zo. Ik ga vanaf nu proberen een mooie verdeling te vinden tussen Beautyofliving en Oh, Jolie. Daarbij houd ik in mijn achterhoofd dat ik liever iets minder post, dan dagelijks maar dingen snel snel bij elkaar te moeten rapen.

Op deze manier hoop ik snel weer leven te kunnen blazen in beautyofliving! En wie weet wel in een vernieuwd jasje - of nouja, jurkje mag ook! ;-)

Liefs,
Marieke

PS: jullie lieve comments maken mij telkens weer blij, daarom hoop ik ook snel weer een stabiel patroon te hebben op mijn blog!

4 opmerkingen:

 1. Ik snap dat je het dan superdruk hebt hoor! Je studie en je project gaan gewoon ff voor. Veel succes met Oh Jolie! En ik zie wel weer wanneer je een bericht online hebt staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was me al opgevallen en de redenen had ik ook al voorspeld. Ik snap natuurlijk dat je OhJolie ook moet bijhouden en dat het tijd kost. Ik heb ook op dit moment veel huiswerk door de tweede rapporten die eraan komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Overal lees ik het: school. Helaas hier ook. Oh, jolie vind ik een leuke blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Begrijpelijk! Oh Jolie is erg leuk. En ik ben ook héél druk met school! liefs

  BeantwoordenVerwijderen