Pagina's

zondag 17 maart 2013

MEMOIRES ON MONDAYS

Zo, dat was het weekend alweer! Terwijl ik dit typ - zondagavond, om een asociaal laat tijdstip - zoeft er een kei irritant beestje om mijn hoofd. Helaas kan ik 'm niet vinden, anders was ik er met mijn Glamour achteraan gegaan. Sorry aan de dierenvrienden en zoemende beestjes op en rond deze aarde, maar ik word er echt gestoord van haha! Verder ben ik best wel een dierenvriend hoor ;-)
Maar terug naar waar we mee begonnen. Het weekend! Het weekend kwam na een toch wel weer tamelijk drukke week. Op maandag hadden we presentaties rondom de mini-ondernemingen op school. En ik moet zeggen dat ik best trots voorin die collegezaal stond te vertellen. Wat we met Oh, Jolie hebben bereikt in nu 2,5 week is echt ongelofelijk! We staan vaak hoog in de ranking op Bloglovin' Up and Coming Blogs. We hebben op diezelfde site meer dan 100 de likes en op facebook loopt dat al op naar de 200. En over de pageviews hebben we zeker niets te klagen. Maar hé, meer is altijd welkom! :) We hebben trouwens ook een leuke winactie.

Verder was er donderdag het businessevent waarvoor we zo'n 60 cupcakes hebben gemaakt. Wow, het leek wel een heel leger aan mooie cakejes in mijn woonkamer. Na de avond met de mensen van de business club hebben we met een aantal studenten van de opleiding nog even een drankje gedaan. Gezellig!

Vrijdag had ik lekker geen colleges of andere verplichtingen. Wat was dat lekker zeg! 's Middags ben ik daarom met Nicole naar de Chinese toko in Arnhem geweest om wat bijzondere producten te kopen. Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan de video even!
Die avond ben ik met diezelfde Nicole en twee studiegenoten wezen stappen in Barneveld. Ik was er nog nooit geweest om uit te gaan, maar zanger Rinus kwam daar, dus dat was natúúrlijk een goede reden om toch eens een Barneveldse club van binnen te bekijken.

Zaterdagavond heb ik mijn benen uit mijn lijf gelopen op het werk, want wowie het was druk! Terwijl Nicole daar lekker onbeperkt Aziatische tapas zat te eten keek ik uit naar het moment dat ik in de trein naar mijn vader in Duiven zou zitten. Maar helaas gooide een bom melding in Utrecht alles overhoop op het Nederlandse spoor en duurde het toch nog tot kwart over één totdat ik Duiven naderde.

Nu heb ik een luie zondag gehad om bij te tanken, inclusief een toffe livestream van het concert van The Script vanuit Manchester. Een mooie afsluiter van deze week!

Heb jij al plannen voor de nieuwe week?

Liefs,
Marieke

3 opmerkingen: