Pagina's

zondag 24 maart 2013

MEMOIRES ON MONDAYS
We staan aan de vooravond van een lang proces. Namelijk het leren en maken van tentamens! Oef, het idee alleen al. Gelukkig kan ik wel terug kijken op een heel fijn weekje. Kijk je mee?

Maandag had ik een school-loos dagje. Ik besloot die dag mijn haar ombre te verven. Hoe dat ging kon en kun je hier zien.

Dinsdag was een rustige dag. Lekker naar school, maar veel bijzonders was het niet. 's Avonds heb ik wel lekker gewerkt én na afloop sushi gegeten!

Woensdag begon met een vergadering voor Oh, Jolie. Daarna werd de dag nog veel leuker. Samen met Nicole van CocoGold ging ik naar Amsterdam om het bloggersevent van Unlimited PR te bezoeken. Een fijne middag, met lekkere hapjes, mooie merken en leuke activiteiten en goodies! We mochten er zelfs een paar gratis schoenen van Sacha uitzoeken. Die werden de volgende dag keurig bij mij thuis afgeleverd maar waren helaas veel te klein. Wel super fijn dat ik een ander paar mag uitzoeken nu.

Op woensdagavond ging ik naar mijn neef en nicht voor wie ik de trouwfoto's schoot een aantal weken geleden. Wat was het fijn om te zien dat ze er blij mee waren! Ik zou dit echt graag vaker doen. Überhaupt wil ik meer fotograferen en sparen voor een nieuwe camera. Wil je de foto's zien? Hier en hier vind je een deel van de dag!

Op vrijdag had ik lekker geen les en heb ik mijn vader geholpen in zijn winkel Liz Living in Rhenen. En dat gold eigenlijk ook voor de zaterdag. En ik sloot de dag af bij de piano bar in Arnhem. Samen met een vriendin - andere Nicole - heb ik daar drie gangen gegeten. Omnomnom! Salade met gerookte zalm, spareribs, frietjes, en vanille panna cotta met mango ijs. Daarna hebben we nog lekker geborreld en de kou weer getrotseerd. Want wow, die wind, die kan je niet zijn ontgaan!

Zondag ben ik gezellig naar de verjaardag van mijn lieve neefje en nichtje geweest. Mijn nichtje vind het heerlijk om mijn haar te doen, dus ben ik weer lekker opgetut. Ook de nagellak werd niet vergeten. Daarnaast heb ik heerlijk met playmobil paarden gespeeld en taksi uit een roze beker gedronken. Mijn dag kon niet meer stuk haha!

Vandaag staat er een modeshow op het programma, daarover later meer!

Liefs,
Marieke

4 opmerkingen: