Pagina's

maandag 11 maart 2013

MEMOIRES OF THE LAST WEEKS

Jaaa, daar zijn we weer! Een dagje later dan ik zei, omdat het internet er ineens uit vloog bij ons thuis. Maar hier is hij dan alsnog, het overzichtje van de afgelopen tijd. Om nu dag tot dag te gaan beschrijven is een beetje langdradig en waarschijnlijk saai. Daarom doe ik gewoon een samenvatting van alles in de vorm van een lijstje!

- Twee weken geleden was ik enorm druk met schoolopdrachten en kreeg ik steeds minder tijd om te bloggen. Ik was toe aan een recharge!

- Ondertussen dronk ik nog wel een dikke vette strawberry and cream van de Starbucks bij ons op school. Oh, wat heerlijk! Maar ook ongelofelijk slecht.

- Daarnaast at ik ook nog een heerlijk stukje cheesecake voor mijn vaders verjaardag. Oh, hij was zo heerlijk zacht, luchtig en lekker! Ook zijn we even bij Juffrouw Tok wezen eten om het te vieren.

- Vorige week maandag begon dat ontzettend lekkere weer. Ik zag die blauwe lucht, en stond binnen 3 seconden naast mijn bed. Geloof me, dat is een record! Ik kreeg een heerlijk gevoel en besloot dat ik doordeweeks gezonder zou gaan eten. Ik ben het afgelopen jaar wat aangekomen, en dat mag er voor de zomer wel weer af!

- Diezelfde dag begon ik aan Hart of Dixie. Wat een toffe serie zeg! Ik heb heel seizoen 1 in één week gekeken. Oeps!

- In het weekend kwam mijn schattige achterneefje bij ons en bakte ik pannenkoeken, even zondigen mag wel, toch?

- Gelukkig heb ik ook de handen eens uit de mouwen gestoken en mijn kamer flink opgeruimd. Eindelijk heb ik mijn roze kerstboom weer naar zolder verplaatst. Dat werd toch wel eens tijd geloof ik zo.


Inmiddels is dat lekkere weer alweer verdwenen, gedsie wat een kou, alles doet pijn. Maar hé, ik pak er een lekker kopje thee bij en ga zitten wachten op het lekkere weer. Door gezonder te eten leef ik daar wel naar toe!


Verlang jij ook weer naar de zon van vorige week?

Liefs,
Marieke

4 opmerkingen:

 1. Nu ben ik wel heel benieuwd naar Hart of Dixie, wat is dat voor serie?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik verlang heel erg naar de zon van vorige week! Van mij mag hij weer opnieuw komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto's! ik heb vrijdag ook nog catan gespeeld, de zeevaarders-editie (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond je blog via Nicole, leuk; ik ben je 75e follower! ;)

  BeantwoordenVerwijderen