Pagina's

zondag 10 februari 2013

MEMOIRES ON MONDAYS

PFOE! Haha, het eerste woord dat in mij op komt. Wat heb ik een drukke tijd achter de rug, ik heb echt het idee dat al die vermoeidheid er ineens uit komt nu. Overal pijntjes en vermoeidheid! Vandaar ook een korte radio-stilte. Na de bruiloft ben ik toch nog kei druk geweest met school, het zoeken naar een vakantie voor met vijf gezellige meiden, én het oprichten van een eigen bedrijfje. (Eéntje die jullie waarschijnlijk ook zal interesseren, binnenkort meer!) Een rush dus!

Maandag begonnen mijn colleges weer nadat ik weken vol deadlines en toetsen achter de rug had. Eigenlijk kon ik niet meer, maar natuurlijk, gewoon dóór. Dus heb ik deze week nog héél véél foto's bewerkt, die deze week online zullen komen.

Daarnaast filmde ik mijn eerste filmpje, en wat een leuke reacties gaven jullie! Dit motiveert mij alleen maar meer om sneller te sparen voor een nieuwe camera. Want deze was niet van mij, maar wat vind ik filmen leuk! Sparen, werken, sparen, werken. Dat is de conclusie vrees ik.

Woensdag begonnen ik en vier mede-studenten met de opzet van onze toekomstige mini-onderneming. En het wordt leuk! Binnenkort vertel ik meer, en ik weet bijna zeker dat jullie enthousiast zullen zijn. Diezelfde dag ging ik samen met vriendinnen op zoek naar een budget-proof vakantie. Wow, wat een klus. We zijn er dus nog niet helemaal uit.

Donderdag was ik gebroken, maar vierde mijn verjaardag voor mijn studiegenootjes. Het is een maand geleden dat ik 19 werd, maar omdat we met z'n allen tot onze oren in de toetsen en deadlines zaten leek het me verstandig dat even uit te stellen. Hetzelfde gold voor vrijdag: verjaardagsfeestje met al mijn niet-studie vrienden. Dat klinkt gek, maar zo is het wel. Alle leuke en lieve mensen van vóór dat ik ging studeren. Wederom een gezellige avond.

Zaterdag ben ik gezellig op de verjaardag van mijn nicht geweest, zij had geweldige aardbeien- en champagne, witte chocolade, frambozen cupcakes! Ze waren goddelijk, echt ontzettend. Haha, ik kan een hele lijst bijvoeglijke naamwoorden verzinnen om ze te omschrijven, maar oké, de foto zegt genoeg. Die avond werkte ik ook nog eens zo'n 6 uurtjes en was ik dus helemaal gesloopt. Toch zijn we nog even los gegaan met grappige chineese snacks - hier ga ik nog een keer over schrijven - en de welbekende karaoke. Ontzettend gezellig!

Nu ik dit schrijf is het zondag, en weet ik niet meer wat ik met mijzelf aan moet. Ik duik mijn bed - al weer niet voor 12 uur - in, op zoek naar een dosis energie!


Dit was mijn week wel weer!
Liefs,
Marieke

2 opmerkingen:

  1. Afgelopen week was en prima weekje, en jaaaaa, Chinese snacks! :) Wanneer gaan we naar de toko? Haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat weer een leuke foto's. Drukke week zeg.

    BeantwoordenVerwijderen