Ik ben een loser, echtwaar. Hoe onhandig ben je als je de binnenkant van je hand brand met stoom uit de steamer van het koffiezetapparaat? Je weet wel, zo'n ding voor cappucinoschuim. Wel, het is mij gelukt, en deze post is dus met heel veel pijn, moeite en ergernis getypt. Wel met liefde overigens.
Maar waar het allemaal om draait is dus dit simpele receptje van een heerlijke thee variant! Verse gember thee. Dat is heerlijk zoet met een lichte tinteling. Ik lust gember niet altijd, maar dit is gewoon te lekker, en heel gezond! Over de benefits van gember verschijnt binnenkort een apart artikel.
Dit heb je nodig:
- Verse gember
- Grote theelepel (licht) bruine basterdsuiker
- Grote theelepel honing
- Heet water
Doe twee grote of twee kleine plakjes gember in je glas/beker. Voeg de suiker en honing toe en schenk het hete water er op.
Roer goed door zodat alles wordt opgenomen, zoals bij de eerste foto.
Enjoy your fresh sweet ginger tea!
Liefs,
Marieke
Volg mij op Bloglovin' , Facebook en Twitter!
Ik heb serieus nog nooit gember gegeten, wil het nog wel eens doen.
BeantwoordenVerwijderenIk wil het wel een keertje proberen!
BeantwoordenVerwijderenOh, ik ben fan van thee en ik moet toegeven: dit ziet er heerlijk uit! Ga ik snel eens proberen. :D
BeantwoordenVerwijderenDat klinkt erruuugg lekker. Laat ik eens gek doen en gember halen!
BeantwoordenVerwijderen