Pagina's

zaterdag 23 februari 2013

FAVOURITE: ROOM ITEMS PART I

groepsfoto vriendinnen zwart wit millefiori diffuser body shop
Iedereen heeft ze waarschijnlijk wel, favoriete spulletjes op je (slaap)kamer! Vandaag laat ik er een aantal van mij zien. Binnenkort komt er een vervolg. Op de eerste foto zie je een prachtige foto van mij en de vijf vriendinnen met wie ik graag een dansje maak, gezellige avondjes heb en dit jaar op vakantie ga naar Santa Susanna in Spanje. Dit was echt een geweldig verjaardagscadeau. We hielden vorig jaar al een fotoshoot maar lieten nooit iets afdrukken, nu dus eindelijk wel. Afgelopen week was hij klaar, ik ben er zó blij mee! :)
macbook blog pro marieke van stempvoort favorite favoriet item laptop
Achja, deze spreekt natuurlijk voor zich. Hoe vaak heb ik het al niet over mijn Macbook Pro gehad? Ik ben er zo happy mee! Hij was het geld echt volkomen waard. Er is eigenlijk geen dag dat ik hem niet gebruik, en oh wat werkt 'ie fijn.

oude vintage camera verzamelen verzameling fotografie marieke van stempvoort
Ook heb ik een soort collectie van oude camera's, binnenkort zal ik ze allemaal showen! Ze zijn misschien niet mega veel waard - ik heb werkelijk geen idee - maar ik ben er echt blij mee.

millefiori diffuser reed vaas mozaiek zilver body shop diffuser ginger sparkle
Al eerder schreef ik over mijn Millefiori en Body Shop geur diffusers. Ik blijf de vaas van Millefiori toch zo mooi vinden. Elke dag kijk ik er weer met blijdschap naar.

vintage stoeltje erfenis oud mooi
Dit prachtige stoeltje heb ik een aantal jaar geleden geërfd. Hij is zo mooi en oud. Ik ben er dol op!

foto eindexamen fotolijst verzameling
En mocht het nog niet duidelijk zijn, ik ben dol op foto's. Dit is een lijst - die nog groter is dan wat je hier ziet - met allemaal foto's van voornamelijk de laatste twee/drie jaar van mijn middelbare school. Zo ontzettend leuk! En zie je dat koetsje - een beetje wazig wel - ? Daarmee kwamen we aan bij de diplomauitreiking! Het was zo leuk.

Dit was Part I, willen jullie ook nog een Part II?

Liefs,
Marieke

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het erg leuk om te lezen over je spulletjes in je kamer. Dus wat mij betreft nog een part 2!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen en grappig dat ik van alles precies weet waar het staat, haha. Dat stoeltje vind ik nog steeds geweldig :) En yes, ik wil een part 2!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien, kan niet wachten op part 2!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superleuk om te lezen. Zeker een deel twee maken, ik ben nu al benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen