Pagina's

woensdag 20 februari 2013

11 FACTS ABOUT ME

Door mijn blog kennen jullie mij misschien al wel een beetje, maar toch zijn er een aantal dingen die waarschijnlijk nog voor jullie verborgen bleven. Tot op dit moment! Ik onthul hier feitjes over mijzelf. Laat me weten wat je had verwacht, en wat totaal niet. Welk beeld heb jij van mij?

- Ik ben een chaoot, maar ik ben nagenoeg nóóit iets kwijt. Echtwaar, als jij dacht dat jouw kamer een bende is en je moeder wil dat je hem on-mid-del-lijk gaat opruimen: stuur haar even langs mij! Dan ziet ze dat het altijd erger kan. Oké, het is niet altijd zo, meestal is het veel minder, maar de laatste tijd heb ik gewoon geen tijd en energie om op te ruimen, dus gooi ik alles overal neer. Toch ben ik bijna nooit iets kwijt.

- Ik heb (extreem) lange bovenbenen. Misschien denk je dat daar niets bizars aan is, maar ik kan heel vaak mijn benen niet kwijt, bijvoorbeeld in de bioscoop, de auto of de collegezaal. Mij onderbenen kunnen soms niet eens bij de pedalen van de auto, terwijl mijn knieën tegen het dashboard (?) zitten.

- Ik maak mijn tandenborstel twee keer nat, vóórdat ik er tandpasta op doe, en daarna. Is dat normaal?

- Ik woon samen met mijn moeder, zusje, vier konijnen, vijf kippen, een goudvis en wat aquariumvisjes.

- Zomer én winter draag ik 'halve sokjes'. Je weet wel, hoe noem je dat, enkelsokken? Terwijl ik andere sokken eigenlijk ook wel leuk vind.

- Vroeger wou ik musical ster worden. Stiekem nogsteeds, maar ik kan gewoon níét dansen.

- Ik ben dol op zingen!

- Ik ben onzeker, of pessimistisch, of het één komt voort uit het ander. Nu ben ik niet altijd pessimistisch, ik ben gewoon een vrolijk en misschien zelfs wel gezellig kind. Maar ik kan gewoon uren zeuren als dat me uitkomt. Heel vervelend.

- Vroeger was ik helemaal niet zo dol op snoepjes, inmiddels is het vreselijk hoeveel behoefte ik er aan heb. Maak ik een inhaalslag?

- Als profielwerkstuk heb ik samen met anderen een kinder-mini-musical gemaakt: Doornroosje.

- Ik heb een gitaar, maar ik kan amper spelen.


Liefs,
Marieke
Volg mij op Bloglovin' , Facebook en Twitter!

6 opmerkingen:

 1. Ik maak mijn tandenborstel ook twee keer nat gehe! Anders smaakt de tandpasta zo vies! Enne, mag ik een stukje van je bovenbenen? Mijne mogen wel ietsje langer..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Marieke! Ik heb je getagd voor de Three Things Tag! Kijk eventjes op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk artikel! Ik maak mijn tandenborstel ook altijd 2 keer nat haha, best gek eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier kom ik dan binnen struinen als nieuweling op je blog, leuk om je meteen via deze feitjes een beetje te leren kennen. En ook aan de hand van de comments: yay, ik ben niet de enige die zijn tandenborstel meerdere keren nat maakt. Ik kan er niet bij hoe iemand tandpasta op een droge borstel kan smeren.... X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om dit te lezen!

  New blogpost: De antwoorden van mijn ask me anything..X

  BeantwoordenVerwijderen