Pagina's

dinsdag 29 januari 2013

WATCH: YOU SOULDN'T MISS THIS!

Als we het aantal uren dat ik per dag naar een beeldscherm staar optellen komen we al op een dramatisch hoog getal. Wanneer we daar ook nog bij gaan rekenen wat ik aan films, series en andere tv-programma's kijk dan is het gewoon schrikbarend! Desalniettemin, dat hoge cijfer komt natuurlijk omdat er ook zoveel leuks is om naar te kijken. Van super nieuw, naar goud en oud..Kijk gezellig mee!

Silver Linings Playbook
Pat is alles verloren, zijn huis, zijn vrouw. Hij heeft jaren doorgebracht in een kliniek en nu mag hij weer naar huis. Hij trekt in bij zijn ouders, en dit gaat niet zonder slag of stoot. Dan ontmoet hij de mysterieuze Tiffany. Zij heeft ook een turbulent verleden. Om verder te komen helpt Pat haar, en probeert ook weer toenadering te vinden tot zijn vrouw..uiteindelijk... Ja daarvoor moet je hem zelf gaan kijken!


Pitch Perfect

Pitch Perfect, ja eigenlijk is het een beetje Glee-ish! En toevallig hou ik daar wel van. Ik ben dol op muziek en zingen, dus een film als deze is dan helemaal top. Eigenlijk wil ik niet teveel over het verhaal vertellen, want ik heb het idee dat ik dan alles al verklap! Dol op meiden - en mannen - die een flink potje kunnen zingen? Go watch it!

The Vampire Diaries
Jaa, ik ben zo blij dat de winterstop alweer even over is. Heerlijk uitkijken naar bepaalde dagen om een serie te kunnen kijken. Ik moet zeggen dat ik The Vampire Diaries momenteel weer ontzettend spannend vind. Een tijdje was het allemaal een beetje 'mwah'. Nu ben ik weer helemaal happy. Meer fans hier?

The Carrie Diaries
Ik moet toegeven, aflevering drie moet ik nog kijken! Ik heb het zo druk gehad, dat ik er helemaal gek van word en dus ook geen series kan kijken. Maar hij staat klaar om bekeken te worden. Waarom ik dit zo'n toffe serie vind? Het is heerlijk, een stukje terug in de tijd. Maar ook gewoon de scholieren, het spreekt me allemaal ineens aan. Toen ik zelf middelbare scholier was vond ik films over college altijd wel heel erg leuk. Nu kan ik lachen om hoe onze wereldjes als scholiertjes er uit zagen. Inclusief stylish girl Annasophia Robb!


Liefs,
Marieke

2 opmerkingen:

  1. Zelf kijk ik amper naar de TV (half uur per dag), maar de computer daarentegen...
    Zodra ik klaar ben met mijn huiswerk spring ik blij achter de computer om te kijken hoeveel pageviews ik heb, of er nieuwe reacties zijn op mijn blog. Of ik kijk naar andere blogs en ga naar YouTube om te kijken of mijn favoriete kanalen nieuwe filmpjes hebben geplaatst. Ja, ik weet het.
    Liefs, Tara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben heel erg benieuwd naar de eerste film! Die heb ik nog niet gezien, misschien ga ik hem dit weekend wel kijken met mijn vriendin :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen