Pagina's

zaterdag 12 januari 2013

MOAM &FOAM

foam moam fashion
Zoals ik donderdag al liet weten zijn Nicole en ik naar de opening van MOAM &FOAM in Amsterdam geweest. 10 januari was de officiële opening, dus reisden wij af naar Amsterdam voor een avond Fashion and Photography. 
MOAM &FOAM is een iniatief van Martijn Nekoui, hij deed dit vorig jaar ook al als afstudeerproject, ook nu heeft hij weer een prachtig project opgezet waarbij ontwerpers samenwerken met nieuw talent. Mode meets Fashion, in a lovely way! Hier vind je een (foto)verslag van de avond.

De werken zijn voornamelijk geïnspireerd op o.a. Anton Corbijn en Inez van Lamsweerde. Vooral van de laatste zijn een aant werken favoriet bij mij!

Als liefhebber van fotografie én mode was ik hier helemaal op mijn plek. Samen met andere bloggers hebben we gefotografeerd, sfeer geproefd, en de tentoonstelling bekeken. Binnenkort ga ik terug, om hem in alle rust nog eens te zien, want nu stond het vol! Vol met bekende mode ontwerpers, fotografen,  bloggers, andere media en modieus en fotograferend Nederland. Een heerlijke atmosfeer.

Daarnaast was het dé avond om je stijl te showen aan iedereen, de meest opvallende, maar ook meest mode bewuste creaties kwamen voorbij, ik heb genoten! Thank you CreamPR.

moam foam amsterdam


moam foam


grand marnier vedett foam
 De drankjes - gesponsord door Grand Marnier en Vedett - in leuke flesje met daarop je eigen foto óf een heerlijke cocktail in super handige bowls. Niet knooien op die prachtige collectie ;-)
maik de boer boulevard moam foam

frans molenaar foam moammoam foam jan taminiau

heels fashionchick

moam foam

Liefs,
Marieke

5 opmerkingen:

 1. Mooie foto's ! Het lijkt me ook erg interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is je post leuk geworden! Was gezellig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post geworden zeg!! Was leuk je te ontmoeten.

  Liefs,
  Jamie & Silvy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjulliewel! Vond het ook leuk om eens wat meiden met blogs te ontmoeten. Was gezellig!

   Liefs

   Verwijderen