Pagina's

maandag 21 januari 2013

LIFESTYLE: MILLEFIORI SCENT DIFFUSOR

millefiori scent diffusor mosaic
Geurstokjes, reed or scent diffusers, hoe je ze ook noemt: ze zijn booming! Het principe is heel simpel. Een vaasje met een geur er in, daar plaats je stokjes in waar de geur vloeistof in trekt, en zo verspreid de geur door de ruimte waar het vaasje staat.

Onlangs kocht ik het rechter flesje bij The Body Shop met de geur Ginger Sparkle. Afgelopen weekend kreeg ik mijn verjaardagen cadeautjes van mijn vader. Van hem kreeg ik deze prachtige spullen van Millefiori Milano.

millefiori scent diffusor amber delice mosaicbamboo
 Deze stokjes zijn zwart, heel erg mooi! Meestal hebben ze gewoon hout kleur, maar dit is een mooie variatie. Dit zijn stokjes van het merk MosaicBamboo. Ze zijn wel aardig lang, dus ik denk dat ik er nog een stukje af ga knippen.

En dan de prachtige vaas van Millefiori, met glimmende bolletjes en mozaïek spiegeltjes. Toen ik de vaas bij mijn vader in de winkel zag staan was ik verkocht: die wou ik hebben!

Ik heb nu de geur amber delice, een geur die ik niet kan omschrijven. Eerst vond ik hem wat heftig, maar samen met ginger sparkle is hij perfect. Want dat kan dus ook, meerdere flesjes combineren.
scent diffusor reed stokjes geur millefiori
 De producten zijn o.a. te koop bij Liz Living.

Heb jij ook een geurdiffuser? En welke geur gebruik je er voor?

Liefs,
Marieke

6 opmerkingen:

 1. Met kerst kreeg ik een hele stinkende geurdiffuser, dus ik ga snel eens kijken bij de bodyshop voor een geurtje dat lekker ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuk vind ik dit! Ik heb toevallig laatst voor het eerst geurstokjes gekocht, maar die ruiken helemaal niet lekker. Echt jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ze gaan eigenlijk 'samen'. Dus als je dat doet moet je geuren kiezen die bij elkaar passen. Anders gaat 't natuurlijk stinken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Om eerlijk te zijn vind ik die van de Body shop met de houten stokjes leuker! Die van Sabon zijn ook heel erg leuk & lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die houten stokjes vind ik zelf inderdaad ook erg leuk! Maar ik ben gewoon zo verliefd op de mozaïek vaas!

   Verwijderen
 5. Jaa, geurkaarsjes zijn ook geweldig! Alleen ben ik altijd bang dat ik ze vergeet, en brand krijg.. of iets.

  BeantwoordenVerwijderen