Pagina's

zaterdag 8 december 2012

WHO I AM


Als je me al wat langer volgt dat weet je waarschijnlijk al aardig wat over mij, maar mocht dat niet het geval zijn, dat komt hier een lijstje met weetjes over mij!
- Ik hou enorm van eten, koken, bakken, echt alles! Het liefste zou ik voor mijn verjaardag een hele grote tafel vol met zelfgemaakte mooie taarten, cupcakes en gebakjes maken. Je hebt vast al aan de foodies gemerkt dat dit echt iets is wat ik leuk, én natuurlijk ontzettend lekker, vind!

- Ook ben ik groot fan van oude en vintage spulletjes. Ik duik vaak tweedehands- en kringloopwinkels in, op zoek naar unieke items. Oók kleding. Sommige mensen vinden dit raar of vies. Ik denk dan gewoon: rondje wasmachine en ik heb een uniek item!

- Ik heb momenteel drie winterjassen. Eén soort van berenvel, een hele mooie lichte jas met een bontrandje van onderaan, langs de capuchon, weer naar beneden. I'm in love. En een bruinige met bond langs de capuchon, ik lijk wel een leeuwtje als ik hem op heb.

- Momenteel studeer ik communicatie. Hiervoor deed ik VWO, en daarom kon ik nu instromen in het tweede jaar van de HBO. Heerlijk, als je bedenkt dat ik een hekel heb aan theorie.

- Iets wat ik heerlijk vind om te doen is autorijden! Ik ben zo blij met mijn rijbewijs, autorijden vind ik echt ontspanning. Al komt dat niet altijd zo over. Want ookal rij ik zelf ook niet foutloos, sommige mensen maken het wel héél bont! Rij gewoon zo hard als mag, die snelheid is niet voor niets gekozen, dus schiet op. En ga niet naar mij wijzen en zeuren dat ik moet parkeren in dat ene vrije vakje, want dan mag je het zelf proberen. Ik heb al lang gezien dat hij te klein is voor mij met m'n kleine auto, dus good luck met je station-wagen. Ik lach me echt blauw om mensen die dan 10 keer gaan steken, het dan niet redden, en terug rijden en mij aankijken met een blik van "oké, je had gelijk!"

- Naast dit alles vind ik het heerlijk om te zingen, de laatste tijd doe ik het te weinig, omdat ik er geen tijd voor heb, en alleen muziek maken is het ook niet helemaal. Daarnaast loop ik al een hele tijd te hoesten dus dan gaat het helemaal niet.

- Vroeger wou ik in musicals spelen, maar helaas ik kan totaal niet dansen: einde verhaal.

- Ik ben verliefd op het hondje van mijn vader en zijn vriend, Noa is echt een scheet!


Wanna know more? Just ask!


Liefs,
Marieke

2 opmerkingen: