Pagina's

maandag 17 december 2012

THIS WEEK


- Ging ik naar Swedish House Mafia, en óh het was zo ontzettend gaaf. In m'n dromen ben ik nogsteeds flink aan het dansen in het Ziggo Dome!

- Kookte ik samen met vriendinnen allemaal lekkere hapjes. Iedereen nam wat lekkers mee. De tafel stond vól met onder andere: wraps met zalm, stokbroodjes met rauwe ham en pesto of mozarella en zongedroogde tomaat, croissants met worstjes, hartige taart, mini cupcakes met kokos en nog veel meer!


- Diezelfde avond speelde ik het Sinterklaas dobbelspel. Iedereen had minstens 3 cadeautjes gekocht. In eerste instantie ging de strijd om het grootste cadeau, na het uitpakken bleek het een foto lijst. Daarna om één van de kleinste cadeau's. Het bleek een mooie oogschaduw mousse met een mooie sparkle. In de laatste minuut begon iedereen heel snel te spelen, en waar eindigde de mousse? BIJ MIJ! Haha, ik was best blij. Ik vond hem mooi, maar ging hem niet express afpakken of doorgeven, maar dat hij bij mij eindigde vond ik natuurlijk no problemo!

- Niet geheel onbelangrijk detail: ik won ook de knappe mannen kalender. Ik denk dat ik het hele jaar twee maanden ga afwisselen. OEF!

- Hield ik voor het eerst een shoot met een kindje! Het was even improviseren want het was allemaal nogal last minute. Maar uiteindelijk heb ik dolle pret gehad met mijn achterneefje en nicht. Gek doen met konijnen, dennenappels, kaarsen en vooral koekjes, wie wil dat nou niet?

- Heb ik me zeker aan de belofte gehouden geen vreet te kopen op school. Ik noem het maar vreet, aangezien we op school echt vréten. Alleen de signature hot chocolate met caramel van Starbucks kon ik niet weerstaan. Blame it on the cold weather.

- Ben ik naar het adventsconcert van mijn oude middelbare school gegaan. Vorig jaar deed ik zelf nog mee, nu keek ik toe. Oh, het begon wel een beetje te kriebelen om mee te gaan zingen.

- Ging ik week zes van ontzettend hoesten in. Nog even en ik word gék!

- Kwam mijn blogpost over de Red Velvet Cake op de frontpage van Girlscene.nl. :-)

- Bekeek ik de trouwfoto's van mijn opa en oma. Ontzettend leuk om te kijken, en die opa van mij, die mocht er best wel wezen! Oma had echt prachtige wenkbrauwen, jaloers nu!


Al met al een leuk weekje dus :). Nu zit ik in de laatste schoolweek van dit jaar: hoera! Even knallen met verslagen en presentaties, maar daarna is het Kerst!

Liefs,
Marieke
Volg mij op Bloglovin'!

5 opmerkingen:

 1. Oef is jou laatste weekje ook al zo druk?
  In Deventer komt ook een Starbucks, oh oh.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gezellig uit!
  Die red velvet cake lijkt me zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaaaas, het is niet gelukt om geen vreet te kopen want je hebt vandaag wat gekocht! (SLECHT MARIEKE, SLECHT!) Maar voor deze ene keer is het je vergeven. Amen.

  BeantwoordenVerwijderen