Pagina's

maandag 10 december 2012

THIS WEEKDeze week:

- Begon ik enorm te balen dat ik geen kaartje had gekocht voor het Swedish House Maffia concert van 13 december. Vrienden van mij gaan wel, maar ik vond het toch best wel veel geld, TOEN. Nu heb ik spijt, en ben ik desperately in need for a ticket. Jammer dat ze door iedereen keihard voor tientallen euro's meer worden verkocht...

- Kreeg ik van mijn oma de prachtige theekopjes die je op de eerste foto ziet! Ik vind ze echt enorm cute. Alles wat oud is vind ik mooi en leuk, dus dit is perfect.

- Heb ik 50 minuten in de sneeuw staan wachten op een bus, in die tijd had ik er zo'n 4 voorbij moeten zien komen, maar helaas, mijn teller stond op nul. Toen ik vervolgens naar huis liep, en Nicole mij appte dat mijn bus er aan kwam, koos ik het verkeerde paar schoenen en ging ik onderuit in de sneeuw. En terwijl ik enigszins woedend en gefrustreerd op de grond lag zag ik de bus de straat uit rijden Ik kon wel janken. Overigens heb ik nogsteeds twee zere knieën en spierpijn in mijn arm, nek en rug. Allemaal door die stomme sneeuw.

- Vond ik de sneeuw toch ook wel ontzettend mooi, écht wááuw!

- Bakte ik de bisuits voor mijn red velvet cake , speciaal voor sinterklaasavond. Maar mijn lieve oma had ook al een taart gekocht, dus stopte ik de red velvet in de vriezer.  - TIP! Biscuit bodems kun je perfect invriezen, soms worden ze er zelfs lekkerder van! - Toen ik zondagochtend naar mijn vader ging nam ik een big-shopper met twee taartvormen en een schaal met roomkaascreme mee. Dat is natuurlijk geweldig als je met het OV reist, maar dat begrijp je ;-)

- Werd ik gestoord van al mijn gehoest, dat duurt al weken en hiervoor had ik het ook steeds hele lange periodes. Please stop :-(

- Ging ik gezellig uit eten met mijn klasje, serieus het was zo gezellig. We hebben echt zulke verschillende gesprekken gehad. Van heel erg serieus naar de grootste onzin en weer terug. Ik heb mijn mede-studentjes weer eens beter leren kennen: klas, jullie zijn top!


Dit was mijn week, leuk dat je het hebt gelezen! Ik wil even kwijt dat ik het heel erg leuk vind wanneer mensen reageren, ik lees alles en kijk uit naar meer! Wil je op de hoogte gehouden worden? Like dan de facebook-pagina via de button rechts van dit artikel.Liefs,
Marieke
Volg mij op Bloglovin'!

1 opmerking:

  1. Uit eten was echt super! Ook al deelden we de grootste onzin en voerden we echt serieuze gesprekken, het was echt heel erg gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen