Pagina's

donderdag 6 december 2012

PRIMARK: SUPER COSY WINTER ITEMS

super cosy pyjama items primark winter

Brrrrr, voor het geval je het nog niet door had: het vriest buiten! En er ligt zelfs sneeuw. Tijd dus voor deze super cosy winter items die ik de afgelopen tijd bij Primark kocht!
Al aan het einde van de zomer kocht ik de pyjama en de super cosy socks! Traditiegetrouw krijg ik van mijn opa en oma een pyjama met sinterklaas, dus ook dit jaar. Normaal kan ik geen fijne, en tegelijkertijd leuke vinden, maar toen ik deze in de winkel zag liggen was ik verkocht. Naast het feit dat hij super, maar dan ook echt súper zacht is, is hij ook lekker warm én schattig. Want zie die leuke uiltjes eens! En misschien is het niet zo goed te lezen, maar er staat op "Owl see you in the morning". Is dat niet mega leuk? Het setje kostte maar 10 euro!

cosy socks sokken primark
Deze lekkere dikke en eveneens superzachte sokken kochten we in eerste instantie voor mijn oma. Ze had haar enkel gebroken en door de operatie een wond op haar enkel. Een gewone sok irriteerde, en zonder iets kreeg ze natuurlijk koude voeten. De zaten met drie paar in een pakje, deze kleuren en daarnaast witte met een roze teen en wit-bruin-roze gestreepte. De prijs van het hele pak lag denk ik rond de 4 euro.

sloffen pantoffels primark
En dan het aller laatste cosy-item: deze heerlijke sloffen! Ik kocht ze in de Primark in Hannover waar ik in de herfstvakantie was. Met mijn slimme hoofdje was ik sloffen voor in de voortent vergeten, dus kocht ik dit paar. Ze zitten echt heerlijk! Ik gok dat ze ongeveer 3 of 4 euro hebben gekost.

En dit was het dan alweer! Heerlijk warm, en lekker voordelig :-) Wat willen we nog meer?

Liefs,
Marieke2 opmerkingen: