Pagina's

dinsdag 18 december 2012

FOODIE : TORTILLA WRAP WITH NOODLES



Deze keer een lekkere dinner tip, maar restjes zijn afgekoeld ook een heerlijke snack of lunch. En ik kan er over meepraten. Maandagavond maakte ik met mijn zusje dit recept, en dinsdag moest ik vanuit mijn laatste college direct naar mijn werk. Op de fiets, ja op de fiets, géén bus deze keer, at ik nog een lekkere wrap. En door de mie vullen ze ook nog eens goed :-) Happy Cooking & ofcourse Eating!
Dit heb je nodig voor 8 wraps:
- 8 middelmaat/kleine volkoren wraps
- 1 paprika
- 2 uien
- teentje knoflook
- 3 eetlepels chilisaus
- 5 eetlepels ketjap
- 2 stukken kipfilet
- 150 gr mihoen
- scheut olijfolie
- zout, peper, paprikapoeder

Het is echt heel erg simpel, iedereen kan dit!

- Zet een ruime hoeveelheid water op voor de mihoen. Bereid deze volgens de aanwijzing op de verpakking.

- Snij de kip in dunne reepjes, de uien in halve ringen, de paprika in dunne reepjes en pers de knoflook of snij deze heel fijn.

-Verhit een scheut olijfolie in een wok of koekenpan. Bak de kipreepjes tot ze een kleurtje krijgen en bijna gaar zijn.

- Voeg nu de uienringen, paprika en knoflook toe. Bak dit lekker door.

- Zodra de groenten halverwege zijn voeg je de ketjap en de chilisaus toe. Naar smaak kun je zout, peper en paprikapoeder toevoegen.

- Wanneer alles bijna gaar is verwarm je de wraps kort in de magnetron. Hierna leg je wat mihoen over de lengte in de wrap en een schep van de kip en groenten. Nu vouw je de wrap aan de onderkant dicht en hierna de zijkanten. Zo krijg je een perfecte rol!

Enjoy :-) eventueel kun je nog wat saus naar keuze toe voegen. Voor een lekkere lunch laat je de wrap afkoelen en rol je hem in folie of plastic, eventueel met een prikkertje er in. Makkelijk om mee te nemen, en óh zó lekker!


Liefs,
Marieke
Volg mij op Bloglovin'!

4 opmerkingen: