Pagina's

vrijdag 23 november 2012

GOODIE BAG THE BODY SHOP REVIEW

body shop christmas event

Zoals ik al liet weten kregen we bij het Body Shop Christmas & Winter Trend Event een hele fijne goodiebag mee. In de rode Body Shop tas zaten....
review ginger sparkle lip balm christmas body shopDe Ginger Sparkle Lipbalm 7,- Een heerlijke lipbalm met de geur en een beetje de smaak van gember. Heel erg lekker kruidig, maar niet overheersend. Hij is niet té vet, maar gewoon precies goed. Een fijne maat om mee te nemen, lekker winters, en nu al volop in gebruik!

cranberry joy lotion body shop christmas kerst

Cranberry Joy Shimmer Bodylotion 12,- 
Een onweerstaanbare geur! Het geeft de kerstsfeer, maar toch ook weer een beetje van het voorjaar. De lotion smeert heerlijk uit, inclusief de shimmers! Je gaat er prachtig van glanzen, super mooi voor de feestdagen. Smeer hem gewoon everywhere :-) Wel een beetje lastig is dat zodra je gesmeerd hebt je handen helemaal onder de glimmers zitten, en dus ook alles wat je hierna oppakt of aanraakt. Maar gelukkig kunnen we onze glitterende handjes dan wassen: problem solved!


warming joy tea body shop
Warming Joy Tea in twee verschillende, herfstachtige smaakjes : Harvest Apple Spice & Winter Chai. Sinds een tijdje ben ik een enorm theeleutje, ik vind het gewoon zo lekker. Voornamelijk bloemige of kruidige smaakjes zijn favoriet. Dus met dit setje komt het wel goed! De verpakking is ontzettend schattig en mooi, erg leuk cadeautje voor de feestdagen.

Giftcard 10,- Woooohoooooo, dit is natuurlijk net zo leuk als alle beauty! Ja, ik ga binnenkort zéker weer naar de Body Shop, en met die giftcard al helemaal. Ontzettend leuke toevoeging aan de goodiebag.

body butter cranberry joy vanilla bliss ginger sparkle body shop kerst

Daarnaast kocht ik zelf een setje bodybutters. De kleine verpakkingen in de drie kerst geuren Vanilla Bliss, Cranberry Joy en Ginger Sparkle. Can I say anything more? Ik liet al weten dat ik de geuren alle drie fantastisch vond, dus zo'n setje was wel op zijn plek.

kerst christmas collectie body shop

Dit was hem dan, mooie spulletjes waar ik zeker van ga genieten!

Liefs,
Marieke

2 opmerkingen:

 1. Oh de glitterbodylotion ga ik zeker ook eens proberen! :)
  xoxo
  your follower
  J.
  >if you're reading this please check out my blog http://www.Fabulosis.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen