Pagina's

vrijdag 30 november 2012

FAVOURITE BLOGS

Naast zelf bloggen vind ik het ook altijd erg leuk om andere bekende en minder bekende blogs te lezen.  In deze post zet ik ze op een rijtje!

beautygloss mascha feoktistova


Laten we beginnen met een blog die jullie waarschijnlijk allemaal wel kennen: Beautygloss. De blog die al heel wat aantal jaren draaiende wordt gehouden door Mascha Feoktistova. Na haar Cinemonth, in welke ze elke dag een filmpje maakte, upload ze nu nagenoeg elke dag een filmpje én een 'gewone' post. Ze heeft veel verstand van wat ze doet, en brengt het zó leuk en spontaan. Je ziet er echte passie, iets waar veel van ons nog van kunnen leren!
Oh my goodness! Nou zeg dat wel, wat een fijn beeldmateriaal. En wat een top recepten! Van standaard tot heel bijzonder. Echt een geweldige site. Het logo is echt een topper naar mijn mening!

annemerel com
Ongeveer een jaar geleden las ik voor het eerst Annemerel.com. Een blog met leuke tips rondom hardlopen, iets waar blogster Annemerel écht die-hard in is. Maar vooral ook lekkere recepten, één van de laatsten was een delicieus cheesecake. Van de plaatjes loopt het water mij in de mond! Wat mij misschien nog wel het allermeest trekt, zijn de stukjes over haar eigen leven. Soms herken ik er zo veel van mezelf in. Hilarisch!

a beautiful mess blog site

 A Beautiful Mess is de blog van Elsie en Emma. Ik kende hem nog niet, tot twee weken geleden. Deze twee dames schrijven over alles wat mij interesseert: fotografie, eten, lifestyle, fashion en beauty. Kortom: genieten! Daar komt bij dat ik de stijl van de site mooi vind, hij spreekt me echt aan. Een aanrader dus!
cocogold raketje nicole
Dan is er Coco Gold, de blog van Nicole. Ik ben al vriendinnen met haar sinds groep 1, we lopen nu al zo'n 15 jaar achter elkaars kont aan, ook nu we studeren zitten we in dezelfde klas.
Maar naast lieve vriendin is ze ook een goede schrijfster! Daarom is het zeker een tip om de blog eens te bekijken. Lekker creatief, een lekkere dosis beauty en fashion, maar vooral heel veel spontaniteit!

anouk kwant vintage cookiejar
Dit schooljaar kwam ik, samen met Nicole, in de klas bij Anouk. Een dame die weet wat ze wil: een eigen blog met heel veel beauty! Maar ook fashion en vintage spulletjes zijn erg welkom. Ze is net begonnen maar heeft haar blog, Vintage Cookiejar, nu al vol met fijne artikelen en mooie plaatjes!

Nicole en Anouk ken je wellicht al van het artikel over het Body Shop Event.


Wat is jouw favoriete blog?


Liefs,
Marieke

2 opmerkingen:

  1. Leuk geschreven Mariek! En leuk dat ik er ook tussen sta natuurlijk :) Ik heb trouwens vannacht gedroomd dat ik dikke, knallende ruzie met je had. Het is echt niet goed om 15 jaar lang achter elkaars kont aan te lopen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te lezen! Ik kende er nog veel niet.

    BeantwoordenVerwijderen