Pagina's

vrijdag 14 september 2012

The Body Shop Kortingscodes!

The Body Shop heeft een compleet vernieuwde site, en om dat te vieren is er een kortingsactie! Lees snel verder als je wilt weten hoe je aan die korting komt!Ten eerste: de layout ziet er super uit. Helemaal in stijl, lekker fris, en helemaal van nu. Daarnaast vind ik de site erg overzichtelijk, en komt de missie van The Body Shop duidelijk naar voren. De stijl past precies bij het Fair Trade image. Goed gedaan dus!

Nu de korting, waar jullie hoogstwaarschijnlijk nieuwsgierig naar zijn. Als je nog geen lid bent van de nieuwsbrief: meld je aan en krijg 20% korting op je eerste aankoop. 20% is niet mis, dus dóen zou ik zeggen.

Ook kun je 10% korting krijgen op je overige bestellingen. Je krijgt de korting door als actiecode newsite in te vullen. Dus mocht je toe zijn aan een nieuwe body butter, of mist: dit is het moment.

Verder is er korting op heel veel populaire producten, zeker een bezoekje aan de site waard.

Ik moet toegeven dat ik weg ben van de mango spulletjes die jullie al eerder voorbij zagen komen. Van de mango lijn heb ik de bodybutter, bodymist en de droge olie. Samen vormen ze een heerlijke huidverzorging en verfrissing!

Wat zijn jullie favoriete producten?


Liefs,
Marieke


1 opmerking: