Pagina's

donderdag 13 september 2012

PRIMARK deel I


Hier is 'ie dan! Deel één van mijn spulletjes van de Primark. Ik zal kort even omschrijven hoe en wat!
In eerste instantie had ik een heleboel sieraden bij elkaar geraapt en in mijn mandje gestopt, maar vond het toch een beetje too much. Vandaar is doe ik het in delen en outfits.


We beginnen met deze kleine zwarte Portemonnee 5,- Een aantal fijne vakjes en voldoende ruimte voor pasjes, super dus. Ik had een hele grote, bijna een clutch, maar helaas vallen de muntjes er van onderen uit, tijd voor vervanging en dit was een leuke budget oplossing.

Rechtsboven zie je een setje van crèmekleurige armbandjes 1,50 (kan ook 2,50 zijn geweest!) met daaromheen een strikje. Lekker basic en toch ook schattig. Pareltjes, steentjes, kan overal bij!

Hoe ik ze moet omschrijven weet ik niet, maar deze oorbellen vond ik gelijk al heel erg mooi. Allemaal kleine turqouise steentjes, mat en glimmend. Mooi bij een jurkje maar ook een simpele outfit. En dat voor maar twee euro :-)

Verder een heerlijke panty 3,-: niet te dik, niet te dun. De kwaliteit is heerlijk, en ik hoop dat hij nog lang mee gaat. De volgende keer dat ik bij Primark ben haal ik er meer!

Last but not least, cushy soles, ik dacht eerst: 'wat zijn dit voor een sokjes?' Heel schattig maar waar is het goed voor. Toen keek ik beter en ontdekte een cushy thing onder de bal van de voet. Ik weet niet hoe je het verder moet omschrijven maar het komt er op neer dat er een zacht kussentje onder je voet zit. Je raadt het al: speciaal voor in je hakken! Ik zal ze uitproberen en reviewen voor jullie.

EDIT: De panty heb ik in maat L genomen omdat ik vrij lange benen heb, daarentegen heb ik niet echt veel billen, maar hij zit mij dus goed, misschien zelfs een beetje strak. Heb je wel een mooie bilpartij? Probeer er dan één voordat je flink gaat inslaan. Het zou zonde zijn als ze uiteindelijk te strak zitten omdat ze zo super skinny vallen!

Dit was deel één pas. Om alles in één keer te doen leek me een beetje veel! 


Liefs,
Marieke



PS: vinden jullie deze manier fijn? Of zien jullie een 'shoplog' liever anders?

  Follow on Bloglovin

4 opmerkingen:

  1. Dat tasje is supermooi, love the color!
    deze manier is best fijn hoor.
    ik volg je btw, mooie foto's.
    volg je terug?
    www.vanesrawr.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankopen! Ga er over twee weken weer naartoe, zal dan ook even flink panty`s inslaan! Wat heb je trouwens een leuke blog! Ik ben je gaan volgen!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankopen! De panty's van de Primark vind ik ook erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen