Pagina's

vrijdag 10 augustus 2012

FAVOURITES #2

Vakantie en op vakantie zijn, beiden brengen ze mij weer nieuwe favorieten. Dingen die ik ontdek, en weer her-ontdek. Je vindt ze hier!Favourite Drink: Definitely Bayley's. Al drink ik nu dan de na-maak-variant. Echt heerlijk! 's Avonds op de camping, tijdens een paar afleveringen Gossip Girl, genieten van een heerlijk glaasje romige koffie likeur. Will it ever get any better? Vast wel, maar voor nu is dit prima.


Favourite Serie: Samen met een vriend keek ik heel Prison Break, en dat is helaas afgelopen nu. Nu ga ik verder waar ik tijden terug ben gestopt: Gossip Girl! Deze week keek ik heel seizoen drie: Ja ik weet het, shame on me. Maar zodra ik eenmaal begin klik ik door, en door, en door. Vanavond maar snel verder met seizoen vier, want het einde van drie was toch wel weer interessant.  xoxo ;-)


Favourite Food: ooh het is zo ongezond, maar ook oh zo heerlijk: ijsjes! Het weer knapt weer een beetje op dus heb ik er al een aantal gehad. Maar ik begin mezelf wel een beetje in de gaten te houden, want de ongezonde leefgewoonten zijn er flink ingeslopen tijdens de vakantie.


Favourite Beauty: Body Spray Mango van The Body Shop. Heerlijk verfrissend, en de geur blijft zo lang hangen! Echt genieten dus. Ik vind het altijd zo jammer dat geurtjes snel vervliegen, maar dat is hierbij niet het geval. I Like!


Liefs,

Marieke

1 opmerking: