Pagina's

maandag 6 augustus 2012

DIARY: Rain, rain, and so it goes on!


Oef, wat een regen. Ik sta hier dan wel lekker op een camping, vakantie te vieren. En het voelt ook echt als kamperen, daar is geen ontkennen aan. Ondanks dat alles mag het zonnetje toch wel komen, voor het vakantie gevoel zullen we maar zeggen!

Gisteren werd ik wakker in een tent vol natte kleding, en waar het water doorheen is gekomen: géén idee! Dus hing ik alles aan een waslijn, om vervolgens de natte jurkjes en shirts met een föhn te lijf te gaan. Dus jáá, dat camping gevoel is er. But I'd prefer the bright side of it. 
Gelukkig heb ik al wel een tas gevonden tijdens het winkelen in Groningen, en ook ben ik eindelijk in het bezit van een Water Bobble. Dus wat dat betreft: mission completed!
Ondertussen maak ik af en toe wat analoge foto's, waarnaar ik ontzettend benieuwd ben. Ik ben een enorm nieuwsgierige tuthola, en het feit dat ik ze heb geschoten met een camera waarbij je sluitertijd, diafragma en scherpte zelf moet instellen maakt dat alleen maar erger. Als ze gelukt zijn ben ik dan wel weer trots op mezelf. Want óóóh wat zijn we verwend met onze digitale camera's! Je ziet gelijk of je het goed hebt gedaan, en anders is er altijd nog een tweede kans. Met een rolletje dus niet, so I'm curious!

Verder vermaak ik me prima. Er is hier Wi-Fi, en de laptop van mijn zusje is er ook. (Nee, ik heb inderdaad nog steeds geen eigen laptop! Shame on me). Dus voor nu ga ik verder met mijn mini Gossip Girl marathon. 

Wat doen jullie vandaag?

Liefs,
Marieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten