Pagina's

woensdag 15 februari 2012

LIFE&SCHOOL: LABEL THEM FOR ONCE

Eigenlijk had ik voor vandaag een review voor jullie in de planning staan, had de foto's al klaar, en in mijn hoofd zat ook de tekst al. Maar vandaag liep heel anders dan verwacht, en daarom zit ik nu op de oude pc zonder alle fijne programma's voor foto's. Dus bewaar ik hem tot morgen, of misschien zelfs wel overmorgen. Het is in iedergeval van één van mijn favoriete beauty-hulpjes! Écht een fijn product.
Maar daarover dus later meer, nu iets héél anders:
Ik zit dit jaar in mijn examenjaar, 6vwo. En deze week zijn de mensen van de commissie begonnen met het uitdelen van de formulieren voor het foto-jaarboek. Iets wat ik écht heel erg leuk vind, het liefste zat ik zelf in de commissie, maar ik heb het al druk genoeg: helaas!
Die formulieren zijn prachtig, ze zorgen namelijk voor de grootste chaos, voor sommigen een enorme ego-boost en anderen zijn weer eens héél erg 'teleurgesteld'. Gelukkig weet je dan ook over wie je het hebt, en kunnen ze het best hebben.
Om maar eens een paar categorieën te noemen waarvoor je iemand uit jouw jaar kan nomineren: Femme Fatale, Mooiste Lach (jongen en meisje), Wordt leraar op deze school, Mooiste billen, Best gekleed, Fashion Flater, Mogelijk president van Amerika, Wordt gast bij DWDD, Eindigt eenzaam met 7 katten, Poederdoos én ga zo maar door!
Normaal vind ik het helemaal niet zo positief als je iedereen in hokjes en vakjes met stempels op het hoofd duwt, maar dit is werkelijk waar hilarisch!

Lees snel verder!


Sommige mensen doen er alles aan om een bepaalde titel te krijgen of juist te ontlopen, een leuk voorbeeld: een meisje, ik noem haar maar even Claire, wil heel graag de titel Mooiste Billen, dus ze hoopt er heel hard op, maar een jongen uit onze klas maakt áltijd grapjes over zijn kont. Hij bukt dan, doet z'n broek strak: en ja hij heeft echt bijzondere billen voor een jongen. Dus nu haalt iedereen elkaar over op hem te stemmen in plaats van op Claire.
Een andere jongen, voor het gemak maar even Dave, roept heel hard met een trotse blik:  'en, wie is nu de meest modieuze jongen?' Terwijl ik twee minuten daarvoor te horen had gekregen dat onze Dave vooral heel erg bovenaan staat bij Fashionflater. Hoe grappig is dat?!
Poederdoos is daarentegen erg moeilijk! Op de HAVO hebben we er best een aantal, maar op VWO, niemand kan iemand noemen. Dus misschien deze weken maar iets minder tutten? Hahaha, nee we zien het allemaal wel hoor.

Ik vind het prachtig! Oké soms gaat het ver, die met de zeven katten bijvoorbeeld, daar wil je niet voor gekozen worden natuurlijk, maar ik vind het heerlijk hoe iedereen juist wel of niet heel erg zijn best doet, en de verhalen die boven komen zijn goud waard! 

Hebben jullie ook een jaarboek, en nominaties?

Liefs,
Marieke

2 opmerkingen:

 1. Heei, wat grappig zeg!

  Vandaag moest ik ook een stukje schrijven voor het jaarboek.
  Gelukkig hebben bij geen nominaties,
  misschien beetje jammer aan de andere kant wel weer opluchtend =)

  liefs,
  Zeynep

  zeynnepp.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ★ (・∀・)

  love pictures on your blog :) very nice layout. clean and charming. love your blog.
  I am following you, would you like to follow back? :-)

  my blog (≧∀≦) σ : http://www.christianyuen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen